سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای بیش از ٣٠ مجلس تعزیه و سوگ نمایش در گلستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 شهریور 1398 - 12:50
گرگان- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از اجرای بیش از ٣٠ مجلس تعزیه و سوگ نمایش همزمان با ایام سوگواری اباعبدالحسین (ع) در استان گلستان خبر داد.
تعزيه،اجراي،استان،شهرستان،محرم،ايام،نمايش،گروه،كشميري

به گزارش خبرگزاری مهر، عادله کشمیری اظهارکرد: بیش از ٣٠ مجلس تعزیه و سوگ نمایش همزمان با ایام سوگواری اباعبدالحسین (ع) در استان گلستان اجرا شد.
وی افزود: همزمان با آغاز ایام محرم، تعزیه نمایش «یک عطش کربلا» که به هدایت رشید نصیری در سال گذشته در اقصی نقاط استان گلستان و برخی نقاط استان مازندران به اجرا در آمده بود، در سال جاری هم با استقبال پرشور محبان سید الشهدا به اجرا در آمد.
کشمیری ادامه داد: تعزیه نمایش «یک عطش کربلا» در سال جاری از روز چهارم محرم در روستای لیوان غربی اجرایش را آغاز کرد و سپس در دوزین مینودشت، ریحان آباد گلوگاه، دبیرستان خدیجه کبری بندرگز، پیته نو گلوگاه به اجرا در آمده است.
وی تصریح کرد: تعزیه «یک کربلا عطش» کاری از گروه هنری پیام شهرستان بندرگز است که در آن ٦٠ هنرمند به صورت فرم نقش آفرینی می کنند و طبق یک برنامه ریزی مشخص اجرای این تعزیه نمایش تا ١٧ محرم ادامه دارد و این گروه در شهرستان های گرگان و کلاله نیز هنرنمایی خواهند کرد.
کشمیری به اجرای مجالس متعدد تعزیه در سطح استان اشاره کرد و گفت: اجرای تعزیه روز عاشورا به همت گروه نینوا در روستای مرزبن و اجرای تعزیه در مقابل حسینیه بزرگ شهرستان آزادشهر، مراسم تعزیه خوانی «حضرت ابوالفضل العباس» در گلزار شهدای مینودشت، اجرای تعزیه «روایت حرم » همزمان با ایام سوگواری ماه محرم در شهرستان کردکوی از جمله مجالس برپا شده تعزیه در استان گلستان است.
وی ضمن قدردانی از گروه های خودجوش و مردمی تعزیه ، گفت: اجراهای گوناگونی در سطح استان را در این ایام شاهد بوده ایم که می توان به اجرای تعزیه در روستای بالاجاده شهرستان کردکوی، اجرای تعزیه در روستاهای باغ گلبن و نصرآباد، شهر جلین و سرخنکلا و مرکز استان شهر گرگان اشاره کرد.