خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرگان

تسنیم | تصویری | پنجشنبه، 21 شهریور 1398 - 11:51
در شب دوازدهم ماه محرم که سوم شهادت امام حسین(ع) است، از بعضی محلات قدیم گرگان مانند سبزه مشهد،سر پیر، دباغان و میخچه گران، هیئت دسته چوبی عازم محلات دیگر می‌شوند. دسته چوبی شبیه دسته زنجیرزنی است، با این تفاوت که افراد یک چوب یا نی به طول یک متر یا بیشتر را به طور عمودی به دست می‌گیرند، بر بالای سر می‌برند آن را به بالا و پایین حرکت می‌دهند، با دست دیگر سینه می‌زدند و اشعار خاصی را در مسیر راه می‌خوانند.
چوبي،گرگان،محلات

آیین دسته چوبی - گرگان
۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
محمد نسایی
در شب دوازدهم ماه محرم که سوم شهادت امام حسین(ع) است، از بعضی محلات قدیم گرگان مانند سبزه مشهد،سر پیر، دباغان و میخچه گران، هیئت دسته چوبی عازم محلات دیگر می‌شوند.
دسته چوبی شبیه دسته زنجیرزنی است، با این تفاوت که افراد یک چوب یا نی به طول یک متر یا بیشتر را به طور عمودی به دست می‌گیرند، بر بالای سر می‌برند آن را به بالا و پایین حرکت می‌دهند، با دست دیگر سینه می‌زدند و اشعار خاصی را در مسیر راه می‌خوانند.