خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه عراق: حضور نظامی ترکیه در خاک خود را نمی‌پذیریم

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 شهریور 1398 - 10:12
وزیر خارجه عراق با اشاره به مخالفت بغداد با حضور نظامی ترکیه در این کشور، تأکید کرد که تلاش می‌کنند به این مسئله پایان دهند.
عراق،تركيه،الحكيم،حضور،كشور،خارجه،خاك

وزیر خارجه عراق با اشاره به مخالفت بغداد با حضور نظامی ترکیه در این کشور، تأکید کرد که تلاش می‌کنند به این مسئله پایان دهند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد علی الحکیم» وزیر امور خارجه عراق اعلام کرد که این کشور مخالف حضور نیروهای ترکیه در خاک خود است.
الحکیم در جریان سخنرانی خود در روز بعدظهر سه‌شنبه (روز گذشته) در اتحادیه عرب گفت که عراق حضور نظامی ترکیه در خاک خود را نمی‌پذیرد.
شبکه خبری روسیا الیوم به نقل از الحکیم گزارش داد که عراق با ابزارهای مختلف، تلاش خواهد کرد که به حضور نظامی ترکیه پایان دهد.
وی اظهار داشت که عراق برای همکاری امنیتی با ترکیه اعلام همکاری کرده است؛ البته به شیوه‌هایی که مورد توافق بین دو کشور است.
الحکیم درباره رایزنیهای عراق با ترکیه برای خروج نظامیان این کشور از خاک عراق، اعلام کرد: «ما همیشه در سطح وزرای خارجه، دفاع و اطلاعات، در این زمینه، در تماس هستیم.
برادران ترکیه‌ای نیز از حساسیت و اهمیت این منطقه اطلاع دارند».
وی با اشاره به اینکه «ما از مواضع و خطر سازمان حزب کارگران کردستان اطلاع داریم» خاطر نشان کرد که عراق در این زمینه با ترکیه فعالیت‌هایی انجام داده است.
وزیر خارجه عراق با بیان اینکه این کشور به نیابت از همه کشورها، با تروریسم مبارزه کرده، تصریح کرد که عراق توانست تروریسم را شکست دهد، ولی هنوز در مرزهای سوریه و عراق حضور دارند.
الحکیم در پایان خاطر نشان کرد که «برای مهار گروههای تروریستی در آنجا (مرز سوریه و عراق) با برادران سوری، همکاری خواهیم کرد».
انتهای پیام/