خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 22 درصدی اهداکنندگان گروه‌های خونی در شهرری

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 19 شهریور 1398 - 17:40
مسئول مرکز جامع انتقال خون شهرستان ری با اشاره به رشد 22 درصدی اهداکنندگان خون در روز عاشورا نسبت به سال گذشته گفت: گروه‌های خونی منفی مهّم‌ترین نیاز شهرستان ری است.
خون،شهرري،انتقال،اهداكنندگان،اهداي،خوني،ري

خداداد فرج‌‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ری، با اشاره به رشد 22 درصدی اهداکنندگان گروه‌های خونی در شهرری در روز عاشورا در مقایسه با سال گذشته اظهار داشت: گروه‌های خونی منفی بیشترین نیاز شهرستان ری است.
وی بیان کرد: در حال حاضر پرسنل پایگاه انتقال خون شهرری در مرکز جامع انتقال خون شهرری واقع در خیابان کریمی(استخر) از ساعت 8 تا 20 اقدام به خون‌گیری از اهداکنندگان خون می‌کنند.
مسئول مرکز جامع انتقال خون شهرستان ری همچنین افزود: طرح بزرگ نذر خون با شعار «نذر خون، تصمیم آگاهانه، اهدای خون مسئولانه» با هدف استفاده صحیح از ظرفیت فرهنگی مردم به منظور پیوستن به صف داوطلبان اهدای خون در ماه محرم و صفر اجرا می‌شود.
فرج‌پور ادامه داد: پایگاه انتقال خون شهرری جهت تسهیل در دریافت خون اهداکنندگان گروه‌های خونی مختلف، سال گذشته در شهرری مستقر شد و امسال نیز برای دومین سال پیایی در روز عاشورا اقدام به خون‌گیری از مراجعه‌کنندگان می‌کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از همه افراد در رده سنی 18 تا 60 سال به ویژه قشر جوان درخواست داریم به نیّت سلامتی امام زمان(عج)، سلامتی پدر و مادر و دوستان با اهدای خون زندگی چهار نفر را از مرگ حتمی نجات دهند.
انتهای پیام/ح