خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کربلا مدرسه‌ای کامل است/ لزوم عبرت‌آموزی از واقعه عاشورا

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 شهریور 1398 - 11:37
بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر لزوم عبرت‌آموزی از واقعه عاشورا گفت: کربلا مدرسه‌های کامل با درس‌های فراوان است که باید از آن درس گرفت.
انسان،بوشهري،لغزش،صفايي،نااميد،نااميدي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح سه‌شنبه در جمع عزاداران بوشهری اظهار داشت: عاشورا دارای درس‌های بسیار بزرگی برای همگان است که باید سرلوحه همه افراد باشد.
وی از کربلا به عنوان یک مدرسه با درس‌های فراوان یاد کرد و ادامه داد: نگرش‌های مختلفی از کربلا مشاهده می‌شود که از جمله نگرش امیدواری و یا لغزش است که به امیدواری را در حر و لغزش را در عمر سعد می‌توان دید.
امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه انسان موجودی تحول‌گرا است، خاطرنشان کرد: انسان موجودی فوق العاده سیال بوده و به همین دلیل در متون فاخر دین و عقلانیت دینی بیان شده که هیچ‌گاه انسان خوب نباید مغرور به خوبی خود شود.
وی با بیان اینکه انسان هیچ‌گاه نباید از تحول در خود ناامید باشد، اضافه کرد: انسان‌های فرهیخته باید مراقب باشند دچار لغزش نشوند و افراد دارای چالش شخصیتی نیز نباید از بازگشت خود ناامید باشند.
آیت‌الله صفایی بوشهری با تاکید بر اینکه انسان همواره باید سعی در اجتناب از ناامیدی داشته باشد تصریح کرد: ناامیدی از آینده خود بزرگ ترین گناه نزد خداوند است و باید از آن پرهیز کرد.