عتبات، فرصت طلایی رفع اندوه و کسب آرامش/ حرم امام حسین (ع) محل تردد انبیاست
حجت الاسلام والمسلمین فقیهی گفت: سفر عتبات اندوه را برطرف و حاجات را برآورده میکند، گناهان را بخشیده و روزی را گسترده میکند.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت السلام والمسلمین سید محمدرضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در همایش قبل از سفر بیستمین دوره عتبات، ویژه زائران دانشگاهی استان تهران که ظهر امروز در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: در بیستمین دوره عتبات دانشگاهیان در سرار کشور بیش از ۵۲ هزار نفر ثبت نام کردند، در حالی که ظرفیت اعزام ۱۲ هزار نفر است؛ با توجه به استقبال فراوان از این سفر تلاش میکنیم سقف اعزام را از ۱۲ هزار نفر، حداقل به ۱۵ هزار نفر افزایش دهیم.
وی افزود: در استان تهران ۱۲۵۲۲ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد، ۳ هزار نفر یعنی ۱/۴ آمار ثبت نام اعزام میشوند.
حجت الاسلام والمسلمین فقیهی خطاب به دانشجویان متقاضی سفر عتبات گفت: قدر این سفر را بدانید و به بهترین شکل از آن استفاده کنید، زیرا مطمئنا در شب قدر امام زمان (عج) رفتن به این سفر را برای شما امضا کرده است و شما به طور ویژه دعوت شدهاید.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: این سفر ویژه نتیجه کار خیر شما، دعای پدر و مادر یا نیایشهای شماست و این اولین قدم است و اگر بردانید به کجا مشرف میشوید، رفتار، کردار و گفتار شما تغییر میکند.
خصایص ویژه امیرالمومنین (ع)
وی درباره فضائل امیرالمومنین (ع) اظهار کرد: هنگامی که به زیارت ائمه میروید اذان دخول روی تابلو و در مقابل دید نوشته شده است، ولی اذن دخول امیرالمومنین با سایر ائمه متفاوت است.
حجت الاسلام والمسلمین فقیهی گفت: امیرالمومنین (ع) دارای زیارتهای زیادی است یکی از این زیارتها که در ورودی حرم نوشته شده است، زیارت رسول الله است، زیرا امیرالمومنین نفس پیامبر است، همچنین امیرالمومنین پدر همه ماست پس از ایشان حاجت بخواهید و طلب کنید.
ویژگیهای بارز زیارت امام حسین (ع)
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درباره صفات منحصر به فرد امام حسین (ع) بیان کرد: امام حسین (ع) دارای صفاتی هستند که هیچ کس ندارد، منحصر به فرد ایشان بوده و با ائمه دیگر متفاوت است؛ یکی از صفات امام حسین (ع) تکدانه و دردانه بودن ایشان است.
وی گفت: بر اساس روایات موجود تمام انبیا به زیارت امام حسین (ع) میروند، اذن میگیرند و برمیگردند؛ در واقع حرم ایشان محل تردد انبیاست.
حجت الاسلام والمسلمین فقیهی اظهار کرد: شفا در تربت امام حسین (ع) است و هر فردی به اندازه سرانگشت از تربت بخورد میتواند نقش دوا داشته باشد.
همچنین خداوند امنیت را در تربت امام حسین (ع) قرار داده است و اگر کسی استرس دارد یا آرامش ندارد، یک مقدار از تربت را درون جیب خود قرار دهد.
اجابت دعا در زیر سایه گنبد امام حسین (ع)
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: پیامبر (ص) در روایتی میفرمایند: "بدانید که اجابت دعا زیر گنبد او و شفا در تربتش و امامان از نسل او هستند.
" همچنین بر اساس روایات زائر هنگامی که به قصد زیارت از منزل خارج میشود، تا زمانی که به زیارت میرود و برمیگردد جزو عمرش حساب نمیشود.
وی در ادامه به دانشجویان عازم عتبات تاکید کرد: از امروز ۲ کاغذ بردارید و تمام خواستهها و حاجات خود را بنویسید و کم نخواهید و کم ننویسید.
قرآن کریم میفرمایند: "ما باران را از آسمان نازل کردیم، اما هر کس به اندازه ظرف خود باران میگیرد.
"
حجت الاسلام والمسلمین فقیهی گفت: این سفر اندوه شما را برطرف میکند، حاجات را میدهد، گناه را میبخشد، عمر را طولانی و روزی را گسترده میکند، پس از آن نهایت استفاده را ببرید و برای دیگران هم دعا کنید.
چگونه از عتبات بیشترین بهره را ببریم؟
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار کرد: برای بهره بردن بیشتر از این سفر، باید آمادگی معنوی قبل از سفر را داشته باشید، برای این منظور ۳ کار را باید انجام داد؛ اول اینکه توبه کنید که شامل حق الله و حق الناس است، از دیگران خداحافظی کنید و حلالیت بطلبید و در ادای نماز اول وقت دقت کنید، نماز را خوب و درست بخوانید و وقت خود را در شبکههای مجازی نگذارید، زیرا به جز بر باد رفتن دنیا چیزی ندارد و تنها تهمت و غیبت است.
وی گفت: نکته دومی که باید در نظر بگیرید و مورد توجه قرار دهید همراهی و همدلی با کاروان و همراهان است؛ همواره با کاروان همراه باشید، زیرا برنامههای مختلف و متنوعی برای نجف در نظر گرفتهایم.
انتهای پیام/