خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2فروند هواپیمای سم پاش برای مبارزه با ملخ ها به لاوان اعزام شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1397 - 15:54
بندرعباس - مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی هرمزگان از فرود دو فروند هواپیمای سم پاش در جزیره لاوان برای مبارزه با ملخ های صحرایی در بندرلنگه خبر داد.
مبارزه،ملخ،نباتات،پاش،حشره،هرمزگان،مهاجم

به گزارش خبرنگار مهر، حمید دولتی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا کنون در بیش از یک هزار و 790هکتار از اراضی بندرلنگه با استفاده ار سمپاش های یو ال وی پاش (ULV) مبارزه با ملخ های صحرایی صورت گرفته است.
وی افزود: طی امروز نیز یک کانون جدید شناسایی و در سطح 500هکتار مبارزه انجام شده و دو فروند هواپیمای سم پاش جهت استفاده در مسیرهای صعب العبور امروز وارد لاوان شدند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه این ملخ‌ها از بیابان‌های عربستان وارد کشور شده اند و نوعی حشره مهاجم و خطرناک محسوب می شوند، گفت: خوشبختانه مبارزه شیمیایی با ملخ ها از نخستین محل استراحت این حشره مهاجم در شهرستان آغاز شده است و تاکنون خسارتی به مزارع وارد نشده است.
دولتی،تصریح کرد: در راستای مبارزه جدی با دسته جات ملخ و پیشگیری از نفوذ آن ها به دیگر نقاط کشور، دستورات لازم از سوی استاندار هرمزگان صادر شده است و تیم های مختلف مدیریت حفظ نباتات از مناطق آلوده بازدید و راهکارهای لازم را برای تسهیل امور به مدیریت های شهرستان ها ابلاغ کرده اند.