خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی مستند «کربلا، جغرافیای یک تاریخ» در رادیو صبا

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 18 شهریور 1398 - 10:53
رادیو صبا در برنامه «آپاراتچی» فیلم مستند «کربلا جغرافیای یک تاریخ» را معرفی می کند.
جغرافياي،كربلا،تاريخ،آپاراتچي،صبا،عاشورا،فاز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، برنامه «آپاراتچی» روز چهارشنبه ۲۰ شهریور فیلم «کربلا جغرافیای یک تاریخ» را که روایتی متفاوت از قیام امام حسین (ع) و تأثیر آن بر فرهنگ و سبک زندگی شیعیان از گذشته تا امروز است، معرفی و مرور می کند.
این مستند داستانی ترکیبی است از تعزیه، نقالی و انیمیشن و کارگردان کوشیده از تکنیک‌های مختلف بصری برای روایت حادثه عاشورا استفاده کند.
فیلم «کربلا جغرافیای یک تاریخ» با کارگردانی داریوش یاری در فاز نخست، مروری مستندگونه بر حرکت حماسی امام حسین (علیه‌السلام) از ابتدا تا پس از شهادت در روز عاشورا دارد و در فاز بعدی چگونگی عزاداری در فرهنگ‌های مختلف در جهان را در ماه محرم بررسی می کند.
شهاب حسینی راوی این مستند است و مجید انتظامی برای آن موسیقی متن ساخته است.
بهروز مفید تهیه‌کنندگی «کربلا جغرافیای یک تاریخ» را برعهده دارد.
برنامه «آپاراتچی» ساعت ۱۹:۴۵ به تهیه کنندگی و نویسندگی ریحانه یزدان‎دوست و با اجرای لیلا روحبخش روی موج اف ام ردیف ۱۰۵,۵ از رادیو صبا پخش می شود.