خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 26 درصدی پرونده های تعزیرات در 10 ماه نخست سال

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 15 بهمن 1397 - 15:40
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در شورای قضایی استان کرمان از رشد 26 درصدی پرونده های متشکله در 10 ماهه نخست سال جاری نسبت به کل سال گذشته خبر داد.<br/>
سازمان،تعزيرات،افزايش،قضايي،انقلاب،استان،اصناف،برابري،كرمان، ...

به گزارش خبرگزاری فارس جمال انصاری معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در شورای قضایی استان کرمان گفت: با حضور و همراهی مردم با نظام مردم سالار دینی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، نقشه دشمنان نظام در ناامید کردن مردم از نظام‌اسلامی نقش بر آب است و علیرغم همه سختی ها، فراز و نشیب ها با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در حال ورود به دهه پنجم انقلاب شکوهمند اسلامی هستیم.
وی با اشاره به وظایف و اختیارات قانونی سازمان تعزیرات، افزود: سازمان تعزیرات در قید تفکیک وظایف و رسالت های خود از بقیه سازمان های همکار نبوده و فراتر از حدود و تکالیف قانونی خود همه تلاش خود را معطوف به برآورده شدن انتظارات و توقعات مردم از دولت در حیطه کنترل، مداخله و نظارت بر بازار کرده است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: اتحادیه ها و اصناف نقش موثری در پیروزی و به ثمر نشستن نظام‌مقدس جمهوری اسلامی داشتند و در هشت سال دفاع مقدس هم اصناف همراه و همدل مردم در دفاع از کشور عزیزمان بودند که ضرورت این همراهی در شرایط کنونی بیش از پیش رسالت و وظیفه این قشر پر تلاش در گذر از این جنگ اقتصادی را پر رنگ تر می کند.
انصاری در مورد عملکرد اسن سازمان، گفت: افزایش چند برابری گشت ها و افزایش ۲۶ درصدی پرونده ها در ۱۰ ماهه گذشته نسبت به کل سال گذشته حاکی از عزم دولت در نظارت جدی بر بازار است.
وی خاطر نشان کرد: تمرکز دولت بر تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم است و قاعدتا سازمان تعزیرات با همکاری دستگاه قضایی و اتحادیه ها و اصناف نظارت جدیی بر توزیع، قیمت گذاری و تامین دغدغه های معیشتی مردم دارد و این تلاش در روزهای پایانی سال و در آستانه ماه مبارک رمضان با افزایش محسوس و موثرتری ادامه دارد.
یدالله موحد رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به گستردگی جغرافیایی استان کرمان و افزایش عدالت و گستره قضایی دادگستری استان نسبت به قبل و بعد از انقلاب، گفت: در این سال ها، رشد 8 برابری قضات و عدالت استقرار آنان و افزایش ۲۲ برابری فضای اداری را داشتیم و توسعه و تجهیز ادارات تعزیرات هم نقش به سزایی در این‌عدالت قضایی دارد.
انتهای پیام/