۱۹۶ کیلوگرم تریاک در چهارمحال و بختیاری کشف شد
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 17 شهریور 1398 - 15:00
شهرکرد- فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در عملیات ماموران انتظامی استان چهارمحال و بختیاری ۱۹۶ کیلوگرم تریاک در محور لردگان - بروجن کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، غلامعباس غلامزاده گفت: با رصد اطلاعاتی و در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در تهیه وتوزیع مواد مخدر در استان چهارمحال و بختیاری، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان با انجام تحقیقات نامحسوس پلیسی، موفق شدند خودروی حامل مواد را شناسایی و طی یک عملیات ضربتی در محور لردگان - بروجن متوقف کنند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به توقیف یک خودرو در این عملیات، گفت: در بازرسی از آن ۱۹۶ کیلوگرم تریاک کشف و یک قاچاقچی نیز دستگیر شد.