ابریشمکشی هنری آمیخته با دستان دانشآموزان تفتی
بانوی هنرمند تفتی با اشاره به نبود بازار مناسب و مطلوب هنر دستی و ابداع ابریشمکشی، اهمیت آموزش این هنر به ویژه برای دانش آموزان مدارس را یادآور شد.
بانوی هنرمند تفتی با اشاره به نبود بازار مناسب و مطلوب هنر دستی و ابداع ابریشمکشی، اهمیت آموزش این هنر به ویژه برای دانش آموزان مدارس را یادآور شد.
«ناهید دهقانی تفتی» که بیش از 20 سال در عرصه صنایع دستی فعالیت دارد، در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ، با اشاره به «ابریشم کشی» به عنوان هنر دستی ابداعی خود، تصریح میکند: با استفاده از پیلههای ابریشم برای اولین بار دست به ابتکار تهیه تابلو و انواع تزئینات دکوری زدم به طوری که اداره کل میراث فرهنگی استان عنوان «ابریشم کشی» یعنی نقاشی کشیدن با ابریشم را روی این هنر نام نهاد.
وی در رابطه با این هنر اضافه میکند: تنها با استفاده از پیله ابریشم قادر به ترسیم بیش از 60 نوع گل و پرنده هستم و از آنجایی که این هنر گستره کار بسیار متنوعی دارد، می توان از طریق این هنر آثار متعددی را خلق کرد.
این هنرمند یزدی با بیان این که هنوز ابریشم کشی دارای بازار ایدهآلی نیست، بیان می کند: این هنر هنوز بازار قابل توجهی ندارد اما اهمیت آن از حیث آموزش به کودکان بسیار بالاست.
وی از آموزش این هنر در مدارس شهرستان تفت یاد می کند و می گوید: با آموزش تولید پیله و توزیع پیلههای پرورش داده شده در بین مدارس شهر تفت، این هنر ساده اما در عین حال زیبا و سرگرم کننده را برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان آموزش دادم.
دهقانی تفتی در پایان با اشاره به همکاری و تعامل آموزش و پرورش شهرستان دراین رابطه، ابراز امیدواری می کند: گستره آموزش این هنر از مدارس شهرستان تفت به مداس استان و کشور توسعه یابد و به بخشی از برنامههای آموزشی مدارس تبدیل شود.
انتهای پیام