خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

64 درصد از موتورسیکلت‌های پایتخت از رده خارج هستند

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 17 شهریور 1398 - 10:34
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه 99 درصد موتورسیکلت‌های پایتخت کاربراتوری است و 64 درصد از آنها رده خارج هستند، گفت: هر موتورسیکلت کاربراتوری 7 برابر خودروی استاندارد یورو 4، آلودگی ایجاد می‌کند.
شهر،تهران،شوراي،كاربراتوري،درصد،موتورسيكلت،آلودگي،عضو

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه 99 درصد موتورسیکلت‌های پایتخت کاربراتوری است و 64 درصد از آنها رده خارج هستند، گفت: هر موتورسیکلت کاربراتوری 7 برابر خودروی استاندارد یورو 4، آلودگی ایجاد می‌کند.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس،‌ شهربانو امانی در یکصد و شصت و سومین جلسه شورای شهر تهران به موضوع عدم ساماندهی موتورسیکلت‌ها در پایتخت اشاره کرد و بیان داشت‌: موتورسیکلت‌ها بخش عمده‌ای از وسایل تردد در شهر را به خود اختصاص داده در حالی که ضریب ایمنی پایین داشته و استفاده از آن تلفات زیادی سالانه بر جا می‌گذارد.
وی افزود: 2.4 میلیون موتورسیکلت در تهران تا پایان سال 96 شماره‌گذاری شده و براساس آمارهای غیررسمی تعداد موتورها 3.5 میلیون مورد است.
این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد:‌ 99 درصد از موتورهای تهران کاربراتوری بوده، 64 درصد آنها از رده خارج هستند همچنین این موتورسیکلت‌ها سهم زیادی در ایجاد آلاینده‌های متحرک دارند.
امانی تصریح کرد: هر موتورسیکلت کاربراتوری در هر کیلومتر حدود 15 گرم آلودگی ایجاد می‌کنند و آلودگی آنها 7 برابر خودروی استاندارد یورو 4 است.از طرفی این وسایل سبب آرامش مردم شده و راکبان آنها تخلفات زیادی همچون عبور از چراغ قرمز و حرکت خلاف جهت دارند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری تلاش‌های زیادی انجام داده ولی کافی نبوده است گفت:‌متولیان فرهنگ باید به این موضوع توجه کنند کم‌کاری در این راستا صورت گرفته و مردم ما که عمق فاجعه عاشورا را درک و قله‌های فرهنگی را فتح کرده آموزش شهروندی برای آنها بسیار حائز اهمیت است و باید همچون موضوع خود را به مسئله موتورسیکلت‌ها نیز وسواس به خرج داد.
این عضو شورای شهر تأکید کرد: ضبط و توقیف موتورسیکلت‌ها معضل را حل نمی‌کند و باید چاره‌اندیشی کنیم از اقدام سلبی خودداری کنیم همچنین لازم است شهرداری تهران گزارشی در این زمینه به شورای شهر ارائه دهد.
انتهای پیام/