خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو سارق و مالخر دوچرخه دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 17 شهریور 1398 - 10:15
رئیس کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن(ع) گفت: دوسارق دوچرخه و یک مالخر اموال مسروقه دستگیر شدند.
سارقان،پاتوق،موادمخدر،كلانتري،مالخر،ملكوتي،سرهنگ

سرهنگ ملکوتی خبرداد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ محمدرضا ملکوتی رئیس کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن(ع) گفت: در پی شکایت شهروندان و معتمدین محله در خیابان شهسوار، مبنی بر اینکه از صاحب خانه‌ای در آن محدوده اعلام نارضایتی کرده بودند، ماموران کلانتری موضوع را در دستور کار قرار دادند و مشخص شد صاحب خانه اعلامی، محل را پاتوق سارقان و مصرف کننده‌های موادمخدر کرده است.
وی ادامه داد: با هماهنگی‌های قضائی ماموران اقدام به ورود به این پاتوق کردند که در محل تعداد ۱۹ دستگاه دوچرخه دنده‌ای و تعدادی دوشاخ و لاستیک مربوط به دوچرخه کشف شد و دو متهم نیز دستگیر شدند.
این مقام انتظامی افزود: با اعتراف سارقان، مالخر دستگیر به همراه سارق به کلانتری دلالت داده شدند که در برسی‌های صورت گرفته فرد مالخر اعتراف کرد که مدتی است با پاتوق کردن خانه اش، در ازای دادن موادمخدر به سارقان از آن‌ها اموال سرقتی شان را می‌گیرد.
بیشتر بخوانید: دستگیری قاتل طبیعت شمال تهران
وی گفت: سارقان هر دو به موادمخدر از نوع شیشه روانگردان اعتیاد داشتند و با بررسی سوابق شان نیز مشخص شد هر دو سابقه دار می‌باشند که با تشکیل پرونده ای، هر دو نفر به مقام محترم قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/