خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ژاپن به تحولات سیاسی ونزوئلا

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 15 بهمن 1397 - 14:41
نخست وزیر ژاپن خواستار یک راهکار باثبات و دموکراتیک برای حل و فصل اوضاع ونزوئلا شد.
ونزوئلا،رئيس،رهبر،جمهور،خوان،توكيو

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، لحظات کوتاهی پس از آنکه فرانسه اعلام کرد خوان گوایدو رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا را به عنوان رهبر موقت این کشور به رسمیت می شناسد، شینزو آبه نخست وزیر ژاپن گفت: توکیو خواستار یک راهکار دموکراتیک و باثبات برای اوضاع ونزوئلا است.
نخست وزیر ژاپن پس از دیدار با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان که برای سفری دو روزه وارد توکیو شده است، این اظهارات را مطرح کرده است.
خوان گوایدو رهبر مخالفان و رئیس مجمع ملی ونزوئلا چهارشنبه دو هفته قبل خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا معرفی کرده که این اقدام با حمایت آمریکا و سایر کشورهای غربی روبرو شده است.
تاکنون علاوه بر آمریکا و کانادا، کشورهای بریتانیا، آلمان ، فرانسه و اسپانیا نیز رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهور قانونی این کشور به رسمیت شناخته اند.در مقابل، روسیه، چین، ایران، مکزیک، اروگوئه، ترکیه نیز حمایت خود را از مادورو اعلام کرده اند.
انتهای پیام/