خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فجر آفرینان شهرستان دیر تجلیل شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1397 - 14:35
بوشهر - همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با حضور مسئولان فجر آفرینان شهرستان دیر و خانواده های آنها تجلیل شدند.
جانبازان،شهرستان،اسلامي،شهيد،انقلاب،ايثار،ايثارگران،نفر،جامع ...

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان دیر ظهر دوشنبه در این آیین با بیان اینکه جانبازان انقلاب اسلامی بهترین مروجان فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند گفت: جانبازان انسان‌های آگاه به زمان خود بودند که تکریم از جانبازان قهرمان و شجاع ایران اسلامی مایه مباهات برای همه مسئولان و مردم خواهد بود.
کریم علی حسنی با تاکید بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید هر روز بیش از پیش در جامعه رواج پیدا کند اظهار داشت: جانبازان با تحمل درد و رنج، روحیه خود باوری، اعتماد به نفس را ترویج داده و جوانان کشور نیز باید در تمام مراحل زندگی خود آنها را به عنوان الگوی عملی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه خانواده های جانبازان و ایثارگران در همراهی با آنها نقش مهمی ایفا می کنند و سهم بزرگی در تحمل آلام و مشکلات جانبازان دارند تصریح کرد: همسران جانبازان بصیر، در ثواب و اجر اخروی ایثار، مقاومت، فداکاری و جهاد در راه خدای جانبازان شریک هستند.
علی حسنی گفت: تکریم از جانبازان قهرمان و شجاع ایران اسلامی را مایه مباهات دانست و خاطر نشان کرد: جانبازان، این یادگاران دوران دفاع مقدس نه تنها باید روحیه عرفانی و معنوی جبهه را در خود حفظ کنند بلکه باید آن را به نسل‌های جوان انتقال دهند و تلاش کنند رفتار و گفتارشان ترجمان معنویت جبهه‌ها باشد.
فرماندار شهرستان دیر گفت: جانبازان چراغ‌های روشنگر و راهنمای جامعه برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند و وجود آنها سبب تقویت اعتقاد به ارزش‌های دینی و ملی خواهد شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیر نیز در این آیین گفت:به مناسبت دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فجر آفرینان شهرستان دیر و خانوادهای آنان تجلیل شدند.
داریوش محمدی اظهار داشت: شهرستان دیر با افتخار میزبان ۱۴ شهید گمنام است و ۱۱۷ شهید، و ۴۸۹ جانباز نیز تقدیم نظام اسلامی کرده که از این تعداد ۲ شهید و ۱۲ جانباز مربوط به دوران انقلاب هستند.
محمدی تصریح کرد: سه هزار و ۷۶۱ نفر زیر پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیر هستند که از این تعداد یک هزار و ۷۲۱ نفر از خدمات بیمه تکمیلی و ۸۰۸ نفر نیز از خدمات بیمه سلامت بهره‌مندند.