ضرورت تعیین تکلیف وضعیت پسماند روی
استاندار زنجان در خصوص تعیین تکلیف پسماند روی، گفت: پسماند از نظر بهداشتی، روانی و مسائل اجتماعی به مردم استان زنجان آسیبزده که ورود مدیریت استان به این موضوع در جهت جلوگیری از آسیبها و دفاع از منافع استان است.

استاندار زنجان در خصوص تعیین تکلیف پسماند روی، گفت: پسماند از نظر بهداشتی، روانی و مسائل اجتماعی به مردم استان زنجان آسیبزده که ورود مدیریت استان به این موضوع در جهت جلوگیری از آسیبها و دفاع از منافع استان است.
به گزارش ایسنا، فتحالله حقیقی در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان زنجان، اظهار کرد: بازآفرینی فضاهای شهری یکی از مواردی است که همواره مورد تاکید دولت است و در این راستا عملیات اجرایی ۱۵۸۰ واحد که در هفته دولت آغاز شده، در هشت نقطه استان و در ۷۸ هکتار زمین آغاز خواهد شد .
این مسئول ادامه داد: از مجموع این واحدها ۲۵۰۰ واحد در قالب مسکن حمایتی، ۲۵۰۰ واحد در بافت فرسوده و بقیه به صورت مشارکتی ساخته میشود .
وی با تاکید بر ساماندهی و ادغام برخی کارگروهها در راستای کاهش تعداد جلسات و چابکسازی آن، افزود: ادغام کارگروهها خوب است اما جلسات محوری مانند شورای برنامهریزی و توسعه، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد بازآفرینی شهری که هر کدام یکی از پیشرانهای توسعه هستند باید به قوت خود پایدار و باقی بمانند تا بتوان برنامهریزیها را آنگونه که باید، به مرحله اجرا رساند .
حقیقی با اشاره به لزوم دقیق و متغن بودن آمار مورد استفاده، تصریح کرد: باید به SDI زیرساخت دادههای مکان، GIS سیستم اطلاعات جغرافیایی و آمار به عنوان اساس و پایههای توسعه و پیشرفت جامعه، اهمیت و توجه ویژهای قائل شد و اطلاعات نادرست، تبعاتی دارد که باید برای جلوگیری از آن به سمت اهمیت دادن به آمار، حرکت کرده و سندهای مرتبط را با توجه بیشتر، عملیاتی کنیم .
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص تعیین تکلیف پسماند روی، گفت: پسماند از نظر بهداشتی، روانی و مسائل اجتماعی به مردم استان زنجان آسیبزده که ورود مدیریت استان به این موضوع در جهت جلوگیری از آسیبها و دفاع از منافع استان است.
همه دستگاهها و حتی دستگاههای نظارتی باید در جهت تعیین تکلیف این پسماندها ضمن اجرای دقیق قانون، کمک و مساعدت کنند تا این پسماند برای موضوعات مهم و موثر در راستای توسعه استان استفاده شود .
نماینده عالی دولت در استان زنجان، اظهار کرد: مدیران دستگاههای مرتبط با تشکیل کارگروهی باید پروژههایی برای تعیین تکلیف پسماندها تعریف کنند تا ضمن جبران آسیبهای وارده به استان، اقدامات توسعهای معطل مانده از آفت این پسماندها نیز مجدد شروع شود و امسال مبلغ ۵۰ میلیارد تومان برای مدیریت پسماند در نظر گرفته شده که باید برای افزایش این مبلغ، تلاش شود، زیرا بحث سنگینی بوده و به اعتبارات زیادی نیاز دارد .
این مسئول در رابطه با ساماندهی فضاهای اداری نیز خاطرنشان کرد: ساماندهی فضاهای اداری و ساختمانهای دولتی، مصوبه و تاکید هیئت دولت است و از نظر شرعی و قانونی باید اجرا شود و باید توجه داشت که فضای مورد نیاز هر دستگاه باید تامین شده و فضاها به طور عادلانه بین دستگاهها تقسیم شود.
انتهای پیام