خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

26 درصد مخزن سدهای گلستان پر است/ افزایش 67 درصدی بارندگی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 16 شهریور 1398 - 16:33
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: در حال حاضر 26 درصد از ظرفیت سدهای استان معادل 70 میلیون مترمکعب، پرآب است
درصد،استان،سدهاي،گلستان،حجم

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: در حال حاضر 26 درصد از ظرفیت سدهای استان معادل 70 میلیون مترمکعب، پرآب است
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، علی نظری اظهار کرد: در حال حاضر 26 درصد از ظرفیت سدهای استان پرآب است در حالی که در مدت مشابه سال قبل 10 درصد حجم سدهای استان، معادل 27 میلیون مترمکعب حجم ذخیره داشت.
وی افزود: سد کوثر 14 درصد، بوستان 36 درصد، گلستان 15 درصد و کبودوال نیز 28 درصد حجم مخازن آن ها پر آب است.
نظری در ادامه به وضعیت بارش ‌ها در استان، گفت: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون 722 میلیمتر باران باریده است، این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل میزان بارش باران 431 میلیمتر بوده که افزایش 67 درصدی را نشان می دهد.
انتهای پیام