خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«آزمایشگاه متروک» مهرماه به مهرگان می‌رود

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 16 شهریور 1398 - 16:31
نمایش «آزمایشگاه متروک» به نویسندگی و کارگردانی منصور صلواتی که از اوایل خردادماه تمرین‌های خود را آغاز کرده است از مهرماه در خانه‌ نمایش مهرگان به صحنه خواهد رفت.
نمايش،برهمن،صلواتي،فرزاد،نرگس،كارگردان

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور صلواتی نویسنده و کارگردان نمایش‌هایی چون «لابراتوار»، «تقدیم به ایتالو کالوینو» و «حجم غلیظ» در جدیدترین اثر خود نمایش «آزمایشگاه متروک» را از دوم مهرماه ساعت ۱۹:۳۰ در خانه‌ نمایش مهرگان روی صحنه خواهد برد.
فرزاد برهمن، صائم متانی و محمد ناصری بازیگران این نمایش هستند.
این نمایش مرحله‌ بازبینی شورای نظارت و ارزشیابی را طی کرده و مجوز اجرای نمایش از سوی این مرکز صادر شده است.
از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به نرگس موسوی دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، محسن فرامرزی جانشین تولید، فرزاد برهمن آهنگساز، رئوف جابری ساخت تیزر، علی صلواتی مدیر تبلیغات، راضیه بنی‌اردلان عکاس، آرزو لشگری امور هماهنگی، صدرا سنائی مدیر صحنه، پارمیدا حاجی احمدی و نرگس سوداوی طراح پوستر اشاره کرد.