خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ قایقران عازم توکیو شدند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 16 شهریور 1398 - 12:32
قایقرانان ایرانی برای حضور در مسابقات آزمایشی المپیک راهی توکیو شدند.
ملي،پوش،المپيك،قايقراني،توكيو،مسابقات

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، و به نقل از فدارسیون قایقرانی، با دعوت کمیته بین المللی المپیک و فدراسیون جهانی کانوئینگ، شهلا بهروزی راد ملی پوش پاراکانو و عادل مجللی ملی پوش کانو کانادایی ایران برای حضور در مسابقات آزمایشی المپیک راهی توکیو می‌شوند.
شهلا بهروزی راد ملی پوش پاراکانو ایران است که در رقابت‌های جهانی مجارستان به مدال برنز کلاس KL ۳ رسید و سهمیه پارالمپیک توکیو را کسب کرد و عادل مجللی نیز ملی پوش کانوکانادایی ایران است که در مسابقات جهانی به مقام ششم کانو ۲۰۰ متر رسید.
او در المپیک ریو نیز حضور داشت.
بهروزی راد در کلاس KL ۳ مسابقه آزمایشی المپیک شرکت می‌کند و مجللی قرار است در مسافت ۱۰۰۰ متر این مسابقات پارو بزند.
مسعود مهدوی نیا مربی تیم ملی پاراکانو و علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی نیز ملی پوشان را در این سفر همراهی می‌کنند.
بیشتر بخوانید: ملی پوش قایقرانی ایران سهمیه پارالمپیک توکیو را کسب کرد
این مسابقات ۲۱ تا ۲۴ شهریور در پیست رسمی بازی‌های المپیک و پارالمپیک توکیو برگزار می‌شود.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از فدراسیون قایقرانی