خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا ۴ موشک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 16 شهریور 1398 - 10:56
زیردریایی «یو.اس.اس نبراسکا» آمریکا با قابلیت حمل موشک‌های بالستیک، چهار موشک «تریدنت دو دی پنج» آزمایش کرده است.
آمريكا،عمر،كلاس،نيروي،بالستيك،زيردريايي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری شین هوا، نیروی دریایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد یک زیردریایی آمریکایی با قابلیت حمل موشک‌های بالستیک، چهار موشک «تریدنت دو دی پنج» (Trident II D5) را که عمر آن‌ها به منظور تداوم عملیاتی بودن طولانی‌تر شده است، آزمایش کرد.
در بیانیه نیروی دریایی آمریکا آمده است دو آزمایش روز‌های چهارشنبه و جمعه از سوی زیردریایی «یو.اس.اس نبراسکا» در آب‌های کالیفرنیای جنوبی انجام شد.
نیروی دریایی آمریکا افزود این آزمایش‌ها هر دو پیش از طلوع آفتاب انجام شد.
بیانیه نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد هدف اصلی این آزمایش‌ها «معتبر کردن عملکرد مورد انتظار سامانه سلاح راهبردی تریدنت دو با طول عمر تمدید شده» بود.
سامانه سلاح راهبردی تریدنت دو که ابتدا طوری طراحی شده بود که طول عمر آن تا سال ۲۰۲۴ باشد، به تازگی متحمل تغییراتی برای تمدید طول عمر آن شد که آن را تا اواخر سال‌های ۲۰۴۰ عملیاتی نگه می‌دارد.
این موشک‌ها با طول عمر تمدید شده روی زیردریایی‌ها با قابلیت حمل موشک‌های بالستیک کلاس اوهایو آمریکا و کلاس وانگارد انگلیس همچنین کلاس کلمبیا آمریکا و کلاس دردنوت انگلیس نصب خواهند شد.
یو.اس.اس نبراسکا یک زیردریایی حامل موشک‌های بالستیک آمریکایی کلاس اوهایوست.
موشک‌های بالستیک که قابلیت شلیک از یک زیردریایی را دارند یکی از شاخه‌های سه‌گانه بازدارندگی نیروی هسته‌ای راهبردی آمریکاست.
انتهای پیام/