خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفوذ سامانه ناپایدار به گلستان/ کاهش ۶ درجه ای دما

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 شهریور 1398 - 09:26
گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان از نفوذ سامانه ناپایدار به استان و کاهش ۶ درجه ای دما خبرداد.
سامانه،درجه،داداشي،شنبه،دما

نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: تا فردا (یک شنبه) سامانه کم فشاری بر استان حاکم است و بنابراین جو نسبتاً آرامی را خواهیم داشت و دما هوا هم به طور نسبی بین دو الی چهار درجه افزایش می یابد.
وی افزود: از فردا به تدریج با نفوذ سامانه ناپایداراز عرض های بالاتر و تقویت جریانات شمالی بارش هایی را در برخی از نواحی خواهیم داشت.
داداشی گفت: از پیامدهای این سامانه کاهش نسبی دما تا ۶ درجه، بارش پراکنده و وزش باد نسبتاً شدید خواهد بود.
وی گفت: استقرار این سامانه تا اواخر هفته است و از البته از روز سه شنبه از میزان فعالیت و قدرت آن کاسته می شود اما دمای خنکی را تا پایان هفته شاهد خواهیم بود.
داداشی بیان کرد: صبح امروز (شنبه) پارک ملی گلستان با ۱۴ درجه و گنبدکاووس و علی آبادکتول با ۱۷ درجه سانتیگراد خنک ترین منطقه و شهرستان های گلستان بودند.