خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید حسگر زیستی برای شناسایی باکتری خطرناک گوشت

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | شنبه، 16 شهریور 1398 - 08:00
یکی از مهم ترین چالش های صنعت گوشت جهان سمی شدن آنها به واسطه وجود باکتری های خطرناک است، یک حسگر زیستی جدید می‌تواند این مشکل را تا حد زیادی حل کند.
باكتري،زيستي،حسگر،خطرناك،گوشت،شناسايي

یکی از مهم ترین چالش های صنعت گوشت جهان سمی شدن آنها به واسطه وجود باکتری های خطرناک است، یک حسگر زیستی جدید می‌تواند این مشکل را تا حد زیادی حل کند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مدیکال نیوز، باکتری های خطرناک موجود در گوشت معمولا حاصل بی دقتی در پاکسازی و تمیز کردن آنها هستند و حسگرهای زیستی جدید می توانند به شناسایی آنها کمک کنند.
محققان اسپانیایی برای نخستین بار موفق به تولید یک نوع حسگر زیستی به نام پی آی سی شده اند که از آن می‌توان برای شناسایی وجود یا عدم وجود باکتری خطرناک اشریشیا کلی در گوشت استفاده کرد.
روش های فعلی مورد استفاده برای شناسایی باکتری های خطرناک در گوشت مستلزم صرف حداقل 48 ساعت وقت به منظور کسب نتیجه است، اما استفاده از حسگر زیستی این زمان را به چند ساعت کاهش داده و هزینه این بررسی ها را نیز کاهش می دهد.
باکتری اشریشیا کلی که از طریق حسگر زیستی جدید شناسایی می شود، باکتری خطرناکی است که معمولا در روده حیوانات زندگی کرده و مصرف آن توسط انسان موجب ابتلای به اسهال و مسمومیت غذایی و گاهی اوقات ایجاد عفونت های ادراری در زنان جوان می شود.
انتهای پیام/