خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یدیعوت‌آحارونوت: بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به آمریکا بستگی دارد

فارس | بین‌الملل | جمعه، 15 شهریور 1398 - 21:21
یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را آمریکا و نه کشورهای عربی تعیین می‌کند.
سوريه،اتحاديه،نمايشگاه،عرب،آمريكا،دمشق،نوشت

یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را آمریکا و نه کشورهای عربی تعیین می‌کند.
یدیعوت‌آحارونوت: بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به آمریکا بستگی دارد
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» روز جمعه در گزارشی نوشت که شکست بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تا حد زیادی وابسته به آمریکا است.
این روزنامه اسرائیلی به نقل از «دکتر حسن مرهج» از کارشناسان امور سیاسی نوشت که اتحادیه عرب همچنان تابع موضع و خواسته‌های آمریکا است و همین موضوع درباره بازگشت سوریه به این اتحادیه وجود دارد.
المرهج همچنین افزود که اخراج سوریه از اتحادیه عرب در سال 2011 نیز به درخواست آمریکا صورت گرفت.
این در حالی است که یدیعوت آحارونوت نوشت که حضور گسترده و فراتر از انتظار کشورهای عربی در نمایشگاه بین‌المللی امسال دمشق برای «بشار اسد»‌ رئیس جمهور سوریه بسیار مهم بود.
المرهج نیز اضافه کرد که از لحاظ راهبردی، نمایشگاه بین‌المللی دمشق پیروزی بزرگی برای سوریه بود و واشنگتن نیز این را درک کرده است.
شصت‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی دمشق با شعار «از دمشق به همه جهانیان» دو هفته پیش توسط «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه افتتاح شد.
(جزئیات بیشتر)
این سومین دور برگزاری نمایشگاه مذکور از زمان آغاز بحران در سوریه است.
این نمایشگاه به مدت چند سال متوقف شده و پنجاه‌ و نهمین دور آن در سال ۲۰۱۷ برگزار شد.
به گفته سامر الخلیل وزیر اقتصاد و بازرگانی خارجی سوریه ۳۸ کشور عربی و خارجی با بیش از ۱۷۰۰ شرکت در دو بخش دولتی و خصوصی در این نمایشگاه مشارکت داشتند.
انتهای پیام/.