خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی تیم ملی بسکتبال مقابل آنگولا تا پایان کوارتر سوم

مهر | ورزشی | جمعه، 15 شهریور 1398 - 13:56
دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و آنگولا در گروه بازنده‌های جام جهانی، تا پایان کوارتر سوم به سود ملی‎پوشان ایران در جریان است.
كوارتر،تيم،ملي،بسكتبال،ايران،آنگولا،گروه،پوشان،بازيكنان،مرحله

به گزارش خبرنگار مهر، هجدهمین دوره جام جهانی بسکتبال از امروز جمعه وارد دور دوم شد.
در این مرحله از رقابت ها تیم ملی بسکتبال ایران که با متحمل شدن سه شکست و کسب جایگاه چهارم در گروه C به کار خود در مرحله مقدماتی پایان داد، در گروه N بازنده ها پیگر رقابت های خود با دیگر تیم های ناکام از صعود به جمع ۱۶ تیم برتر مسابقات خواهد بود تا جایگاه خود در رده ۱۷ تا ۳۲ را نهایی کرده و در صورت داشتن بهترین عملکرد نسبت به دیگر تیم های آسیایی، صاحب سهمیه المپیک توکیو هم شود.
در چارچوب این مرحله از مسابقات، تیم ملی بسکتبال از ساعت ۱۲:۳۰ امروز دیدار برابر آنگولا را آغاز کرد.
حامد حدادی، صمد نیکخواه بهرامی، بهنام یخچالی، محمد حسن زاده و محمد جمشیدی بازیکنانی بودند که ترکیب تیم ملی بسکتبال را برای آغاز این دیدار تشکیل می دادند.
ملی پوشان بسکتبال ایران در کوارتر نخست عملکرد بهتری نسبت به بازیکنان حریف داشتند.
اگرچه آنها در برخی دقایق توپ ربایی بهتری داشتند اما این ملی پوشان کشورمان بودند که با دفاع کردن بازیکنان حریف و ایجاد موقعیت برای گلزنی، نتیجه این کوارتر را از آن خود کنند.
این کوارتر با نتیجه ۱۹ بر ۱۷ به سود ایران تمام شد.
رقابت نزدیکی که بازیکنان تیم ملی بسکتبال ایران و آنگولا در کوارتر اول داشتند، در کوارتر دوم هم ادامه داشت.
البته روند بازی در این کوارتر بیشتر به نفع آنگولا بود به خصوص با خطاهایی که بازیکنان ایران در دقاقیق پایانی کوارتر مرتکب شدند و همین مسئله به ثبت برتری ۱۲ بر ۹ برای آنگولا کمک کرد.
بدین ترتیب نیمه نخست دیدار تیم های ملی بسکتبال ایران و آنگولا با شکستِ ۲۸ به ۲۹ تیم ملی بسکتبال ایران به پایان رسید.
شاگردان مهران شاهین طبع برای جبران امتیازات از دست رفته در کوارتر دوم، کوارتر سوم را مصمم تر و با انگیزه تر آغاز کرده و موفق شدند امتیازات بهتری هم کسب کنند به خصوص که حامد حدادی هم بر خلاف دو کوارتر قبل، در این کوارتر توانست بالاخره از پرتاب های خود صاحب امتیاز شود.
در این کوارتر ملی پوشان کشورمان با طراحی حملات بیشتر توانستند فرصت های بیشتری برای گلزنی ایجاد کرده و امتیازات بیشتری نسبت به دو کوارتر دیگر کسب کنند و در نهایت برنده ۲۰ بر ۱۶ این کوارتر شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، به جز آنگولا، تیم تونس که در پایان مرحله مقدماتی جایگاه سوم گروه C را به خود اختصاص داد و فیلیپین تیم چهارم گروه D دیگر حریفان تیم ملی بسکتبال ایران در گروه N هستند.
البته نتیجه دیدار مقدماتی با تونس که با شکست ملی پوشان کشورمان همراه بود، برای تیم ملی ایران در گروه بازنده ها محاسبه خواهد شد.