رئیسی: دستگاهها نباید با اتکا به قدرتشان به بیتالمال تعرض کنند+فیلم
تسنیم
|
اجتماعی و حوادث
|
پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 21:14
رئیس قوهقضاییه گفت: هیچ سازمان و ادارهای نباید به اسم قدرت و وابستگی به فلان سازمان، به بیتالمال تعرض کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام رئیسی در جلسه شورای اداری استان زنجان اظهار کرد: میگویند بعضی از سازمانها احداث بنا کردهاند؛ سازمانها و اداراتی که خودشان حافظان قانون هستند ناقضین قانون باشند؟
آیا این قابل قبول است؟!
وی ادامه داد: اگر مجوزی باید صادر شود سازمان باید از یک اداره و سازمانی مجوز بگیرد؛ می گویند یک سازمان و ادارهای یک مجموعهای ساخته و یک آقایی هم یک الونکی ساخته با این برخورد شود و با آن سازمان برخورد نشود؟
اگر سازمانها و ادارات به خودشان اجازه دهند که به خاطر جایگاه قدرتشان تخلفی کنند این قضیه نسبت به افراد معمولی، اشد است.
هیچ سازمان و ادارهای در کشور نباید به اسم قدرت و وابستگی به سازمان و اداره تعرض به بیتالمال کند و یا در بستر رودخانه کاری کند.
انتهای پیام/