آبگیری ۳.۵ میلیون مترمکعب در سد میناب
معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب گفت: در پی بارندگیهای روزهای گذشته میزان آب ذخیره شده در سد استقلال میناب یک متر از حجم مرده بالا آمد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب گفت: در پی بارندگیهای روزهای گذشته میزان آب ذخیره شده در سد استقلال میناب یک متر از حجم مرده بالا آمد.
محمد احمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بارندگیهای روز گذشته در میناب موجب شد سد میناب نفس دوبارهای به خود بگیرد، تصریح کرد: تاکنون شاهد آبگیری ۳.۵ میلیون مترمکعب در سد میناب هستیم که موجب شد، میزان آب ذخیره شده یک متر از حجم مرده بالا بیاید.
وی با بیان اینکه همچنین امروز به مناسبت دهه مبارک فجر شش سازه آبخیزداری در شهرستان میناب با اعتبار یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان با مشارکت شهرداری میناب و اداره منابع طبیعی به بهره برداری رسید، اضافه کرد: در این ۶ سازه با توجه به بارندگیهای اخیر ۳۷۰ هزار مترمکعب آبگیری شده است.
احمدی در پایان ابراز امیدواری کرد تداوم بارندگیهای موجب آبگیری مناسب سد استقلال و سازهای آبخیزداری شود.
انتهای پیام
دبیر: زهرا حبیب پور