خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپیدرود دوباره دست به دست شد/ کریمی بدهی هایش را بخشید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 16:41
باشگاه سپیدورد رشت که به دلیل نتایج ضعیف در فصل گذشته به لیگ دسته یک سقوط کرده بود، به مالک جدید واگذار شد.
سپيدرود،باشگاه،رشت،كيومرث،بيات

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، برای چندمین بار در سال‌های اخیر مالکیت باشگاه سپیدرود رشت تغییر کرد و از کیومرث بیات به مهران قاسمی انتقال یافت.
طبق اعلام کیومرث بیات، مالک جدید باشگاه متعهد به پرداخت تمام بدهی‌های سپیدرود است.
مهران قاسمی با پذیرش چنین مسئولیتی به عنوان مالک جدید باشگاه انتخاب شد.
بیشتر بخوانید: تیم پرطرفدار شمالی محروم می‌شود
همچنین علی کریمی سرمربی سابق سپیدرود رشت که پیش تر تمام طلب‌های مربوط به سرمربیگری خود را بخشیده بود، این بار ۵۰۰ میلیون از هزینه‌هایی را که برای سپیدرود متقبل شده بود به این باشگاه بخشید.
سپیدرود از ابتدای تاسیس تاکنون همواره به صورت خصوصی اداره شده اما بی دقتی مسئولان فوتبال گیلان در واگذاری این باشگاه به افراد دارای صلاحیت باعث شده تا سپیدرود طی این سال‌ها چندین بار دست به دست شود و مالکان زیادی به خود ببیند.
بیشتر بخوانید: دستیار علی کریمی، آنالیزور تیم ملی فوتبال شد
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه سپیدرود رشت