خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئتِ ما/ حسینیه سادات اخوی

باشگاه خبرنگاران | تصویری | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 15:21
حسینیه سادات اخوی با قدمت حدود ۲۰۰ سال یکی از اولین و قدیمی‌ترین تکایای تهران است. این حسینیه توسط حاج سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث شد که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است. پارچه‌های عزای امام حسین (ع) با قدمت ۱۰۰ ساله که بر دیوار‌های حسینیه نقش بسته است، در بدو ورود عزاداران حسینی فرا روی آنان قرار می‌گیرد. چادر بزرگی که سقف حسینیه را پوشانده نیز نظر هر عزاداری را به خود جلب می‌کند که توسط سه ستون علم شده است. این چادر‌ها مزین به تکه دوزی‌هایی دارای معنا و مفهوم مذهبی از زمان‌های گذشته است. تکیه سادات اخوی در ایام محرم از ساعت ۷ صبح تا ظهر پذیرای عزاداران حسینی است.
اخوي،حسينيه،سادات،عزاداران،قدمت

حسینیه سادات اخوی با قدمت حدود ۲۰۰ سال یکی از اولین و قدیمی‌ترین تکایای تهران است.
این حسینیه توسط حاج سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث شد که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است.
پارچه‌های عزای امام حسین (ع) با قدمت ۱۰۰ ساله که بر دیوار‌های حسینیه نقش بسته است، در بدو ورود عزاداران حسینی فرا روی آنان قرار می‌گیرد.
چادر بزرگی که سقف حسینیه را پوشانده نیز نظر هر عزاداری را به خود جلب می‌کند که توسط سه ستون علم شده است.
این چادر‌ها مزین به تکه دوزی‌هایی دارای معنا و مفهوم مذهبی از زمان‌های گذشته است.
تکیه سادات اخوی در ایام محرم از ساعت ۷ صبح تا ظهر پذیرای عزاداران حسینی است.