خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کشور قزوین: قانون شفافیت هزینه‌ تبلیغات نامزدها به مجلس ارائه می‌گردد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 15:18
وزیرکشور گفت: قوانین لازم برای شفافیت هزینه کردهای نامزدهای انتخابات به مجلس تهیه و در آینده نزدیک به مجلس ارائه می‌گردد.
مرز،انتخابات،كشور،فضلي،رحماني،زائرين،نامزدها،خسروي،قزوين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در آئین تودیع ومعارفه استانداران قیدم و جدید استان قزوین که با حضور مسئولین ملی و استانی برگزار شد، اظهار داشت: انتخابات از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی برای برقراری دموکراسی در کشور است و فرصتی ارزشمند برای بروز و ظهور خواست مردم در جمهوری اسلامی ایران است از این رو اجازه نخواهیم داد عده‌ای با سودجویی این بستر آزادی عقیده و مشارکت مردم در سرنوشت کشور را خدشه دار کنند.
وی بیان کرد :شفافیت هزینه‌های انتخاباتی نامزدها همیشه از مطالبی بوده که موجب ایجاد شبهاتی در ذهن مردم شده است از این رو برای انتخابات پیش رو بر این مسئله تاکید شده است و قوانینی در این خصوص تهیه شده است که تا چند وقت آینده به مجلس ارائه خواهد شد.
وزیرکشور تاکید کرد: به دنبال ایجاد یک فرآیند و نظام مالی شفاف برای این منظور هستیم تا شبهات موجود در این خصوص در کشور رفع شود.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: از ورود پول کثیف به انتخابات جلوگیری می‌شود و در صورتی که ادله کافی برای اثبات این مسئله از سوی نامزدها وجود داشته باشد قطعا با متخلفین برخورد خواهد شد.
وی افزود: اجازه نخواهیم داد افرادی با سوء استفاده از این فضا اعتماد مردم را نسبت به امنیت و سلامت انتخابات خدشه‌دار کند.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود از بازگشیایی مرز خسروی از فردا خبر داد و گفت: به منظور سهولت عبور و مرور زائران اربعین حسین برای عتبابت عالیات مرز خسروی از فردا برای خدمت رسانی به زائرین آغاز به کار خواهد کرد.
وی بیان کرد :با هماهنگی‌های انجام شده امکانات لازم برای خدمت رسانی به زائرین حسینی در این مرز تدارک دیده شده است و امیدواریم راه‌اندازی این مرز به کاهش ترافیک در مرزهای کشور کمک کند.
انتهای پیام/ ت