خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعزیه خوانی «حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)» در بیرجند برگزار می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 13:38
بیرجند- رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی از اجرای نمایش تعزیه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) از ششم تا دهم محرم در حسینیه امام رضا (ع) در بیرجند خبر داد.
نمايش،تعزيه،ارائه،ابا،الحسين،سالار،شهيدان،عبدالله،سيد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید کریمیان صبح پنج شنبه در نشستی با خبرنگاران از اجرای نمایش تعزیه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) خبر داد و گفت: این نمایش از ششم محرم در حسینیه امام رضا (ع) اجرایی می شود.
وی ارائه سبک جدیدی از هنر تعزیه و استفاده ار سایر هنرها در تعزیه را از اهداف برگزاری این نمایش دانست و افزود: این شیوه از نمایش ارائه ای نو بوده و کمتر در سطح کسور اتفاق افتاده است.
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی با بیان اینکه این نمایش ارائه هنر جذاب عاشورایی به نسل جوان است، اظهار کرد: همچنین این تعزیه نذر بزرگ فرهنگی بوده چراکه هیچکدام از عوامل ارائه اثر، قراردادی با دستگاهی ندارند.
مسئول واحد نمایش حوزه هنری خراسان جنوبی هم در این نشست بیان کرد: نمایش تعزیه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به مدت پنج شب در حسینه امام رضا در خیابان منتظری بیرجند اجرایی می شود.
پسندیده با بیان اینکه حضور برای عموم مردم آزاد است، افزود: این نمایش خیلی در قالب شبیه خوانی و تعذیه های متداوم نیست و بخشی از کار به طرف جلوه های بصری، صوتی و نور تهیه رفته است.
کارگران نمایش تعزیه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) هم در این نشست بیان کرد: تهیه این مجموعه از یک ماه و نیم گذشته با هکاری ۴۰ نفر از هنرمندان آغاز شده است.
مهدی رحیمی ادامه داد: در این مجموعه رنج سنی مخاطبین و تعذیه پایین آمده است.