خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاعلان اسکناس و اسناد و مدارک هویتی در گلستان دستگیر شدند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 13:01
رئیس کل دادگستری گلستان از دستگیری 4 نفر خبر داد که با جعل اسکناس، اسناد ملکی و مدارک هویتی کلاهبرداری می‌کردند.
اسناد،هاشميان،جعل،متهمان،دادگستري،تحقيقات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان اظهارداشت: این افراد علاوه ‌بر جعل اسناد سجلی مانند شناسنامه و کارت ملی، اسناد دولتی مانند اسناد ملکی را هم جعل می‌کردند و با تنظیم وکالتنامه در دفاتر اسناد رسمی، املاک کسانی را که مرده بودند و یا خارج از کشور به سر می‌بردند خرید و فروش می‌کردند.
وی گفت: از این افراد همچنین اسکناس داخلی و ارز خارجی تقلبی کشف و ضبط شده است.
هاشمیان افزود: 2 متهم اصلی این پرونده بازداشت و 2 نفر دیگر نیز در حال حاضر با قید وثیقه آزاد هستند.
وی بیان داشت: متهمان در تحقیقات اولیه گفته‌اند بخشی از این اسناد و مدارک جعلی را از افرادی در یکی از استان‌های مرزی غرب کشور که اینترنتی با آن‌ها در ارتباط بودند تهیه کرده‌اند.
رئیس کل دادگستری استان گفت: تحقیقات بیشتر از متهمان این پرونده درباره نحوه کار، میزان گستردگی اقدامات و اسناد و املاکی که از این راه با کلاهبرداری تصاحب و معامله کرده‌اند ادامه دارد.
انتهای پیام/ ت