خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاتلاینن: به بازیکنان هنگ‌کنگ گفتم بازی با ایران را نادیده بگیرند

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 11:44
سرمربی فنلاندی تیم ملی فوتبال هنگ‌کنگ در آستانه آغاز رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2022 از شاگردانش خواست رویارویی با ایران را نادیده بگیرند.
بازي،كامبوج،ملي،تيم،بازيكنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت Upower هنگ‌کنگ، میکسو پاتلاینن، سرمربی تیم ملی فوتبال هنگ‌کنگ با اشاره به بازی نخست تیمش برابر کامبوج اظهار داشت: حریف تیم قدرتمندی است و در خانه‌اش با ما بازی می‌کند.
از بازیکنان هنگ‌کنگ خواستم کامبوج را نادیده نگیرند و با تمام قدرت بازی کنند.
سرمربی فنلاندی تیم ملی فوتبال هنگ‌کنگ ادامه داد: بازی نخست ما بسیار سخت است و بدین‌خاطر از بازیکنان هنگ‌کنگ درخواست کردم تا دومین بازی برابر ایران را به طور کلی نادیده بگیرند و به آن فکر نکنند.
حتی خواستم به سایر بازی‌ها برابر تیم‌های ملی عراق و بحرین هم فکر نکنند.
اکنون تمام تمرکزمان باید معطوف بازی با کامبوج باشد.
میکسو پاتلاینن درباره کیفیت زمین چمن ورزشگاه کامبوج نیز گفت: چمن مصنوعی این ورزشگاه تاثیر چندان بزرگی روی عملکرد بازیکنان هنگ‌کنگ نخواهد داشت، البته اگر با بارش باران دچار لغزندگی شود برای بازیکنان‌مان بهتر خواهد بود.
تیم ملی فوتبال هنگ‌هنگ که امروز (پنجشنبه) در چارچوب نخستین بازی انتخابی جام جهانی 2022 میهمان کامبوج است ساعت 17 سه‌شنبه هفته آینده از ایران میزبانی خواهد کرد.
انتهای پیام/