خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه ۱۷۰ میلیون دلاری برای یوتیوب

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 14 شهریور 1398 - 10:48
یوتیوب باید برای جمع آوری اطلاعات کودکان بدون اجازه والدین شان جریمه ای ۱۷۰ میلیون دلاری بپردازد. ۱۳۶ میلیون دلار از این مبلغ باید به کمیسیون تجارت فدرال آمریکا پرداخت شود.
جريمه،تسويه،گوگل،كودكان،دلار،شركت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، گوگل باید ۱۷۰ میلیون دلار جریمه بپردازد تا اتهامات درباره جمع آوری اطلاعات کودکان (بدون اجازه والدینشان) در یوتیوب را تسویه کند.
این شرکت توافق کرده تا با سازندگان ویدئو برای برچسب زدن مطالب مربوط به کودکان همکاری کند و همچنین هنگامیکه کاربران چنین ویدئوهایی را تماشا می کنند فرایند جمع آوری اطلاعات آنها محدود می شود.
برخی قانون گذاران و گروه های حمایت از حقوق کودکان از شرایط این تسویه گله دارند و معتقدند به اندازه ای قدرتمند نیست که شرکت مادر یوتیوب (آلفابت) را وادار به تغییرات بنیادین کند.
طبق شرایط تسویه گوگل باید ۱۳۶ میلیون دلار جریمه به کمیسیون تجارت فدرال آمریکا و ۳۴ میلیون دلار به دولت ایالتی نیویورک پرداخت کند.
این سنگین ترین جریمه کمیسیون تجارت فدرال برای شرکت گوگل به حساب می آید.
هر چند این مبلغ در مقایسه با جریمه ۵ میلیارد دلاری فیس بوک ناچیز به نظر می رسد.