خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵ هزار مددجوی کمیته امداد در مناطق محروم اردبیل ساکن هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 18:51
اردبیل - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل گفت: ۹ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد در قالب ۱۵ هزار نفر در مناطق محروم استان اردبیل سکونت دارند.
مناطق،محروم،امداد،كميته،دشتي،اردبيل،مددجويان،حمايت،مشكلات،دل ...

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از کمیته امداد اردبیل، حسین دشتی عصر امروز در بازدید از مناطق محروم اردبیل با اعلام اینکه ۹ هزار خانوار تحت حمایت «در قالب ۱۵ هزار نفر» در مناطق محروم استان اردبیل سکونت دارند، افزود: خدمت‌رسانی به مددجویان در مناطق محروم نیازمند همیاری گسترده است چرا که کمیته امداد به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای اساسی این قشر آسیب‌پذیر باشد.
وی یادآور شد: ۳۴ درصد از مددجویان تحت حمایت در مناطق محروم و مرزی سکونت دارند که با ارائه خدمات مختلف درصدد برطرف کردن مشکلات اساسی آنها هستیم و ضرورت دارد برای رفع محرومیت از منطقه، خیران و نیکوکاران بیش از پیش در تحقق این امر کمک کنند.
دشتی با بیان اینکه مددجویان اردبیلی در مناطقی با ضریب محرومیت شش، هفت و هشت ساکن شده‌اند، افزود: به دلیل بالا بودن ضریب محرومیت، لازم است تمهیدات بیشتری برای برطرف کردن مشکلات مددجویان ساکن در مناطق محروم و حاشیه‌نشین به کار گرفته شود.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در پنج ماهه نخست سال‌جاری به خانوار تحت حمایت ساکن در مناطق محروم خدمات ارائه شده است، افزود: با تلاش‌هایی که به‌کار گرفتیم، گستره رسیدگی به خانوار تحت حمایت در مناطق محروم وسیع‌تر شده تا بدین طریق بخش مهمی از گرفتاری‌های آن‌ها برطرف شود.
دشتی یادآور شد: کمیته امداد در حد توان خود محرومان و نیازمندان را شناسایی و به آنان یاری می‌رساند که این موضوع به عنوان یک اولویت اساسی و مهم مطرح است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات جهادگران شناسایی افراد و خانواده‌های محروم است گفت: دانشجویان می‌توانند در حین برگزاری اردوهای جهادی خود، افراد نیازمند را به کمیته امداد معرفی کنند و در این راه اثرگذار باشند.
مدیرکل کمیته امداد اردبیل از دیگر راه‌های توسعه فعالیت‌های امدادی، هم‌افزایی مؤسسات نیکوکاری و گروه‌های جهادی عنوان کرد و افزود: در این صورت علاوه بر ساماندهی کمک‌های مردمی، کارها منجسم‌تر می‌شود و می‌توان خدمات بهتری به مردم در مناطق محروم ارائه داد.
دشتی آموزش مهارت و اشتغالزایی را اولویت کمیته امداد عنوان کرد و یادآور شد: گروه‌های جهادی دانشجویی می‌توانند در زمینه آموزش‌های همگانی، مهارت افزایی و فرهنگ‌سازی، کارآفرینی و ترغیب مردم به راه‌اندازی کسب و کارهای کوچک یاریگر کمیته امداد باشند.
وی ریشه اصلی مشکلات مردم در حاشیه شهرها را فقر و ناآگاهی عنوان کرد و گفت: مردم این مناطق به دلیل مشکلات مالی و به امید پیدا کردن شغل از روستاها به شهرها مهاجرت می‌کنند، ولی به دلیل نداشتن سواد و مهارت‌های لازم در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده و جهت سکونت ناگزیر به حاشیه شهر روی می‌آورند و این مناطق به این دلیل که در محدوده شهری قرار ندارند از امکانات زندگی معمولی برخوردار نیستند.
دشتی بیان کرد: همه باید با تعاون و همکاری تلاش کنیم تا با فراهم کردن زمینه‌های اشتغال در روستاها، مردم را به دیار خود برگردانیم چراکه روستاها به برکت انقلاب اسلامی از حداقل‌ترین امکانات لازم برای یک زندگی معمولی برخوردارند.