خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده ناجا: نیروهای مسلح آمادگی بسیار خوبی برای دفاع از مرزها دارند

فارس | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 16:35
فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه نیروهای مسلح و نیروی انتظامی آمادگی بسیار خوبی برای دفاع از مرزها و امنیت مرزها و به ویژه امنیت مرزهای آبی دارند گفت: اقدامات بسیار خوبی طی چند ماه و چند سال گذشته صورت گرفته و ارتقا هم پیدا خواهد کرد.<br/><br/>
انتظامي،مرزها،جزيره،بازديد،نيروي،امنيت

فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه نیروهای مسلح و نیروی انتظامی آمادگی بسیار خوبی برای دفاع از مرزها و امنیت مرزها و به ویژه امنیت مرزهای آبی دارند گفت: اقدامات بسیار خوبی طی چند ماه و چند سال گذشته صورت گرفته و ارتقا هم پیدا خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سردار حسین اشتری ظهر امروز در بازدید از جزیره خارگ در جمع خبرنگاران با تسلیت ایام محرم هدف از این بازدید را دیدار با مسؤولین و مردم این جزیره عنوان کرد و اظهار داشت: در این بازدید از نزدیک وضعیت دریابانی و پاسگاه‌ها مورد بررسی و در صورتی که نیازهایی باشد آنها برطرف کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه نیروهای مسلح و نیروی انتظامی آمادگی بسیار خوبی برای دفاع از مرزها و امنیت مرزها و به ویژه امنیت مرزهای آبی دارند گفت: اقدامات بسیار خوبی طی چند ماه و چند سال گذشته صورت گرفته و ارتقا هم پیدا خواهد کرد.
وی درباره وضعیت استان بوشهر در شاخص‌های امنیتی گفت: استان بوشهر یکی از استان‌های امن و با ثبات و بسیار از نظر کاهش جرائم پیشرفت خوبی داشته و جزو استان‌های برتر کشور است.
گفتنی است، فرمانده ناجا با حضور در جزیره خارگ از اسکله T، اتاق کنترل نفت، مرزبانی و پاسگاه انتظامی در جزیره خارگ بازدید کرد.
انتهای پیام/م