خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات وحشیانه ارتش صهیونیستها در الخلیل در آستانه سفر نتانیاهو

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 16:25
نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به شهر الخلیل دست به اقدامات وحشیانه ای زده اند.
نظاميان،رژيم،الخليل،نتانياهو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به شهر الخلیل دست به اقدامات وحشیانه ای زده اند.
بر اساس گزارش منابع فلسطینی؛ تدابیر امنیتی ویژه از سوی نظامیان صهیونیست در بخش قدیمی الخلیل به ویژه اطراف آرامگاه حضرت ابراهیم (ع) و محله‌های السلایمه، واد الحصین، تل ارمیده و خیابان الشهدا به اجرا درآمده است و این رژیم نظامیان گروه ویژه را به منطقه اعزام کرده است.
این نظامیان دست به یورش به منازل فلسطینی‌ها و خیابان‌ها و همه ورودهای زده و مغازه‌ها را تعطیل کرده اند و ۱۲ مدرسه را تخلیه کرده اند.
این در حالی است که سفر نتانیاهو به کرانه باختری در حالی انجام خواهد شد که اعتراضات گسترده ای از سوی فلسطینی‌ها به آن جریان دارد.