خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

136 میلیارد تومان کمک بلاعوض به کشاورزان سیل‌زده گلستان پرداخت شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 12:22
معاون برنامه و بودجه جهادکشاورزی گلستان از پرداخت 50 درصد اعتبارات بلاعوض معادل 136 میلیارد تومان به کشاورزان سیل‌زده استان خبر داد.
استان،تومان،كشاورزان،تسهيلات،پرداخت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آمنه جمشیدی پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی پرونده‌ کشاورزان خسارت‌دیده در سیل اخیر اظهارداشت: بیش از 50 درصد از اعتبار بلاعوض به کشاورزان سیل‌زده استان تخصیص داده شد.
وی گفت: سهم استان از کمک بلاعوض 252 میلیارد تومان بود که تا کنون 136 میلیارد تومان بین کشاورزان استان توزیع شده است.
معاون برنامه و بودجه جهادکشاورزی استان بیان داشت: همچنین تاکنون بیش از 60 درصد از سهم تسهیلات قرض‌الحسنه اختصاص یافته به کشاورزان سیل‌زده گلستان پرداخت شد.
باقریان، دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان نیز در این جلسه گفت: سازمان جهادکشاورزی یک هزار و 913 پرونده تسهیلاتی به بانک‌ها معرفی کرده و تا کنون مبلغ 46 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و بقیه نیز در حال تشکیل پرونده هستند.
محمدولی روزبهان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم گفت: در مجموع اعتباری که به استان برای جبران خسارت‌های سیل ابلاغ شده سه هزار و 100 میلیارد تومان است که از این میزان حدود دو هزار و 300 میلیارد تومان در قالب تسهیلات به سیل‌زدگان پرداخت می‌شود.
انتهای پیام/ ع