خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح کاج در واحدهای اقتصادی لرستان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 11:32
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه 2 هزار و 800 تعاونی در استان فعال است گفت: براساس طرح کاج و طی برنامه‌ریزی‌های پنج ساله در واحدهای تولیدی بالای 50 نفر باید شاهد کاهش 25 درصدی آسیب‌های اجتماعی باشیم.
تعاون،لرستان،استان،اجتماعي،مديركل،راستاي،رفاه،كارگران،برتر،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی آشتاب ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در لرستان که به مناسبت هفته تعاون در بیت امام جمعه شهر خرم‌آباد برگزار شد با بیان اینکه خوشبختانه امروز استان در راستای فرمان مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال تلاش خود را به کار گرفته است، اظهار داشت: هفته تعاون فرصتی برای بیان خدمات و فعالیت‌های تعاون‌گرها است، همانطور که می‌دانید کار جمعی و گروهی مورد تاکید بزرگان دین نیز است.
وی هفته تعاون را فرصتی برای ترویج فرهنگ کار گروهی و درکنار هم بودن دانست و افزود: ملت ایران اسلامی همواره در کار گروهی همانند دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس موفق عمل کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه تعاونی‌ها سرمایه‌های فکری و انسانی جامعه هستند، عنوان کرد: تعاونی‌ها همواره در طول عمر انقلاب اسلامی خوش درخشیدند و کارنامه آن‌ها در طول 40 سال انقلاب موفق بوده است.
وی از فعالیت بیش از دو هزار و 800 تعاون در لرستان خبر داد و بیان کرد: این تعاونی‌ها با درجات مختلف و در حوزه‌های گوناگون صنعت، خدمات و کشاورزی فعالیت دارند و میزان اشتغال‌زایی آن‌ها 28 هزار نفر است.
آشتاب بیان کرد: طی جشنواره معرفی تعاونگران موفق در سطح کشور از میان 28 هزار تعاونی 24 تعاون برتر انتخاب شد که یکی از برگزیدگان از تعاون‌های استان لرستان بوده است.
وی با اشاره به اینکه تعاونی‌ها در استان در کنار مسائل مختلف در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی هم ورود پیدا کرده‌اند، تصریح کرد: تعاون‌ها برای ارتقاء فرهنگ کار و کارآفرینی و در راستای حفاظت از جنگل‌ها به بحث محافظت از جنگل‌ها ورود پیدا کرده‌اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تاکید به اینکه در حوزه کشاورزی تعاونی‌ها سبب افزایش بهره‌وری و تولید می‌شوند، خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه کارگران دارای حقوق‌های معوق هستند اما فضای حاکم بر استان همواره فضایی آرام است.
وی با اشاره به اینکه سیاست وزارت کار در استان سازش بین کارگران و کارفرمایان است است، گفت: 50 درصد از آرای صادره در شوراهای حل اختلاف بین کارگران و کارفرمایان به صورت سازشی حل می‌شود.
آشتاب اظهار داشت: این اداره کل در بحث بازرسی‌ها از تعاونی‌ها همواره تلاش کرده است به صورت مشورتی عمل کند و با شناسایی ایرادها برای حل مشکلات راهکارهایی ارائه شود.
وی در مورد اجرای طرح کاج در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در بنگاه‌های اقتصادی افزود: براساس طرح کاج و طی برنامه‌ریزی‌های پنج ساله در واحدهای تولیدی بالای 50 نفر باید شاهد کاهش 25 درصدی آسیب‌های اجتماعی باشیم.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی لرستان عنوان کرد: از آنجایی که تولید خوب و باکیفیت در کنار نیروی سالم اتفاق میفتد اطلاع‌رسانی بر مبنای آموزش در دستورکار این اداره کل است.
وی از برگزاری جشنواره امتناع از تعاون‌گران و کارآفرین‌های برتر استان خبر داد و بیان کرد: در این جشنواره از تعاون‌گران و کار‌آفرین‌های برتر تجلیل به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام/ش