خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله «اسپکه» خسارتی نداشت

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 10:15
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: زمین لرزه‌ای به بزرگی 4.4 ریشتر شب گذشته اسپکه در شهرستان نیکشهر را لرزاند.
زمين،لرزه،كيلومتري،جغرافيايي

عبدالرحمان شهنوازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: زمین لرزه ای به بزرگی 4.4 ریشتر ساعت 23 و 16 دقیقه شب گذشته 42کیلومتری اسپکه در شهرستان نیک شهر را لرزاند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: این زمین لرزه در طول جغرافیایی 59.762 و عرض جغرافیایی 26.942 و در عمق 10کیلومتری زمین رخ داده است.
وی با بیان اینکه سه تیم اورژانس در لحظات ابتدایی زمین‌لرزه به منطقه اعزام شده است خاطرنشان کرد: خوشبختانه در پی این زمین لرزه خسارتی گزارش نشده است.
انتهای پیام/ح