سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس کردستان تحصیل می کنند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 شهریور 1398 - 09:02
سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: پیش بینی می شود همزمان با شروع سال تحصیلی هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس عادی و مراکز استثنایی استان به تحصیل بپردازند.
دانش،استثنايي،نيازهاي،آموزان،آموزش،پرورش،آموزشي،فراگير،كردست ...

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رنجبر شامگاه سه شنبه در دومین نشست شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان، اظهار داشت: آمار دانش آموزانی که به خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی ویژه نیاز دارند در استان رو به افزایش است.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۴۰۰ دانش آموز دارای نیاز ویژه ذهنی، آسیب بینایی، شنوایی، معلولیت جسمی حرکتی، چند معلولیتی و اُتیسم در مراکز با نیازهای ویژه استان به تحصیل می‌پردازند، افزود: حدود هفت هزار دانش آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری، دیر آموز و تلفیقی فراگیر نیز در مدارس عادی و در کنار همسالان خود در راستای تحقق عدالت آموزشی به کسب علم و دانش می‌پردازند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: با توجه به نیازهای آموزشی و پرورشی، کیفیت بخشی به ارائه خدمات، توجه به خواسته‌ها و نیازهای دانش آموزان با نیازهای ویژه اولین مدرسه استثنایی در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان سنندج از مهر ماه جاری و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در مقاطع تحصیلی پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه شروع به کار خواهد کرد.
رنجبر یادآور شد: ۸۸ مدرسه مستقل و ضمیمه شهری و روستایی در تمامی شهرستان‌ها و مناطق تابعه با بیش از ۵۷۰ نیروی شاغل متخصص در حوزه استثنایی به دانش آموزان با نیازهای ویژه در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خدمات آموزشی و توانبخشی ارائه می‌کند.
وی با تأکید بر سیاست‌های ابلاغی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در زمینه فراگیر سازی، آموزش‌های تلفیقی - فراگیر و تلاش در زمینه حضور دانش آموزان در مدارس عادی، بیان کرد: تربیت معلمان با مهارت‌های چندگانه و ارتقای توانمندی‌های معلمان در کیفی سازی آموزش و انتقال این آموزش‌ها به زندگی اجتماعی دانش آموزان آغاز تحول در تربیت معلمان استثنایی و خدمت رسانی به دانش آموزان ویژه است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ایجاد آینده خوب برای دانش آموزان با نیازهای ویژه با برنامه ریزی و پیش بینی نیازهای آینده آنها شروع می‌شود و چنین هدفی مستلزم توجه به سطح متفاوت نیازها، توانایی‌ها و استعدادهای بالقوه آنان است.