صادرات بیش از یک میلیارد یورویی صنایع کوچک در 5 ماه گذشته
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره بهاین نکته که صنایع کوچک یک میلیارد و 30 میلیون یورو صادرات داشتهاند، گفت: این میزان صادرات از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه بوده است.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره بهاین نکته که صنایع کوچک یک میلیارد و 30 میلیون یورو صادرات داشتهاند، گفت: این میزان صادرات از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه بوده است.
بهگزارش خبرگزاری فارس از مشهد، اصغر مصاحب امروز در حاشیه بازدید تعدادی از واحد صنعتی در شهرک صنعتی توس، با اشاره بهظرفیتهای واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در عرصه تولید، گفت:کلیدیترین کار واحدهای صنعتی رفع نیاز داخل و در کنار آن صادرات محصولات است که واحدهای صنعتی با جدیت و نیز با حمایتهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران که بسیار تأثیرگذار بوده در این مسیر حرکت میکنند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره بهاینکه صنایع کوچک یک میلیارد و 30 میلیون یورو صادرات داشتهاند، اضافه کرد: این میزان صادرات از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه بوده است.
وی خراسان رضوی را جزو استانهای پیشرو در شاخصهای واحدهای صنعتی کوچک دانست و بهرهوری بالا، رقابتپذیری و ارزش افزوده بالا داشتن را از جمله این شاخصها برشمرد.
مصاحب بوده تاکید کرد: واحدهای صنعتی کوچک کشور فعالیتهای خود را محدود نکردهاند و هر جا که ظرفیت برای افزایش تولید و اشتغال باشد ورود پیدا کرده و از تمام ظرفیتها بهخوبی استفاده میکنند.
ضرورت ارتباط بین صاحبان صنایع و شرکتهای دانشبنیان
گفتنی است؛ معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه سفر خود بهمشهد تفاهم نامه همکاریهای علمی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شرکت ساپکو را امضاء کرد.
مصاحب در این مراسم گفت: این تفاهمنامه در راستای سیاستهای سازمان و در جهت توانمندسازی حوزه صنایع کوچک کشور در زمینههای علمی و فناوری و پاسخگویی بهنیازهای صنعت خودروسازی خاصه در راستای توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی کشور است.
وی بر لزوم وجود ارتباط مؤثر صاحبان صنایع، شرکتهای دانش بنیان و جامعه علمی و صنعتی تاکید و تصریح کرد: وجود ظرفیتهای بالقوه قابل توجه در حوزه صنایع کوچک و متوسط و از طرف دیگر تقاضای بالا در خصوص تأمین قطعات و تجهیزات صنعتی برای تولید محصولات داخلی بهویژه در شرایط تحریم، حمایت از تولید داخل و اجرای برنامههای توسعهای را بهیک ضرورت تبدیل کرده است.
برنامههای ویژه سازمان صنایع کوچک برای واحدهای صنعتی
همچنین معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در بخش دیگری از این سفر تفاهمنامهای با دانشگاه فردوسی مشهد با محوریت تولید و حمایت از ایدههای نو و تأسیس شرکتهای دانش بنیان امضا کرد.
مصاحب در مراسم امضای این تفاهمنامه رویکرد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را توجه بهاقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: این سازمان برای واحدهای صنعتی در حوزه صنایع کوچک برنامههای ویژهای از جمله عارضهیابی صنعتی، پیادهسازی پروژههای بهبود و ارائه مشاوره توسط نخبگان صنعتی و دانشگاهی است تا واحدهای صنعتی از تمام ظرفیتهای کشور و ظرفیت خاص مناطق بهخصوص برای مناطق روستایی بهترین بهرهگیری را داشته باشد.
وی برقراری ارتباط منظم و سازمانیافته و بهرهگیری از توانمندیهای علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، مشاورهای و فناوری با محوریت تولید را از جمله اهداف این تفاهمنامه برشمرد.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تاکید کرد: وظیفه خود میدانیم تا با تعامل بیشتر با مجموعههای دانشگاهی و دانشمحور زمینه رشد و ارتقاء صنعتگران را فراهم کنیم و برای کمک بهمدیریت و حل مسائل صاحبان صنایع گام برداریم.
مصاحب ادامه داد: طراحی، تأمین و تولید قطعات صنعتی بسیار مهم بوده که مراکز رشد دانشگاهی با واحدهای صنعتی میتوانند با تعامل بیشتر این مهم را انجام دهند و کشور را از واردات قطعات صنعتی بینیاز کنند.
وی با بیان اینکه طرحهای شاخص و بسیار خوبی در این مراکز هست که میتواند در حوزه قطعات خودرو کمک مطلوبی بهقطعهسازان کند، عنوان کرد: مراکز رشد دانشگاهها، قطب ایدههای خلاق و نوآور کشور است که باید واحدهای صنعتی در حوزه قطعات خودرو از این ظرفیت بزرگ بیشتر استفاده کنند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تاکید کرد: زمانی ایده و طرح مفید است که ارزش افزوده ایجاد کند و در جهت رویکرد کارآفرینانه بهکار رود.
انتهای پیام/ 70071