خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا مقابل ترکیه از شکست فرار کرد؛ غلبه برزیل بر یونان

فارس | برگزیده، ورزشی | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 22:33
شب دوم مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی بسکتبال با پیروزی بسیار نزدیک آمریکا و برزیل مقابل تیم‌های مدعی ترکیه و یونان به اتمام رسید.
گروه،شكست،مرحله،–،صعود،آمريكا،مدعي،راهي،تركيه

شب دوم مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی بسکتبال با پیروزی بسیار نزدیک آمریکا و برزیل مقابل تیم‌های مدعی ترکیه و یونان به اتمام رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بسکتبال، در جذاب‌ترین بازی این دوره از رقابت‌ها تا این مرحله آمریکا در دیداری که در ثانیه صفر وقت‌های معمول شانس برنده شدن با یک پرتاب آزاد را داشت اما پرتاب را از دست داد، ۹۳-۹۲ ترکیه را شکست داد.
ترکیه در بیشتر دقایق کوارتر چهارم و وقت اضافه این بازی از حریف پیش بود اما در نهایت آمریکا با دو پرتاب آزاد کریس مدیلتون از ثبت اولین شکستش در جام جهانی بعد از ۱۳ سال جلوگیری کرد.
کمبا واکر با ۱۴ امتیاز، ۶ ریباند و ۷ پاس منجر به گل بهترین بازیکن آمریکا در این مسابقه بود.
در همین گروه یعنی گروه E جمهوری چک ۸۹ – ۷۶ ژاپن را شکست داد.
ژاپن با این شکست شانس صعود به مرحله بعد را از دست داد.
در این گروه آمریکا با دو برد راهی مرحله بعد شد.
برنده دیدار چک و ترکیه در شب آخر این گروه به مرحله بعد صعود خواهد کرد.
در گروه F و در جدال دو تیم مدعی قهرمانی جهان برزیل ۷۹ – ۷۸ یونان را شکست داد و راهی مرحله بعد شد.
اندرسون وارژائو سنتر برزیل با ۲۲ امتیاز و ۹ ریباند بهترین بازیکن این مسابقه بود.
نیک کالاتیس گارد یونان با ۱۶ امتیاز و ۷ ریباند بهترین بازیکن تیمش بود.
در همین گروه نیوزیلند ۹۳ – ۸۳ مونته‌نگرو را شکست داد و با یک برد امیدهایش برای صعود را زنده نگه داشت.
مونته‌نگرو با دو شکست شانسی برای صعود از این گروه ندارد.
در گروه G رقابت‌ها جمهوری دومنیکن شگفتی بزرگی خلق کرد و ۷۰ – ۶۸ آلمان یکی از مدعیان اصلی صعود از این گروه را شکست داد.
دومنیک در کمال ناباوری با دو پیروزی صعود خود را از این گروه قطعی کرد.
آلمان هم با دو شکست شانسی برای صعود به مرحله بعد نخواهد داشت.
فرانسه دیگر مدعی این گروه فرانسه در یک بازی راحت ۱۰۳ – ۶۴ اردن را شکست داد و با دو برد راهی مرحله بعد شد.
در گروه H لیتوانی ۹۲ – ۶۹ کانادا را شکست داد و با دو برد از دو بازی به مرحله بعد رفت.
استرالیا دیگر مدعی جدی قهرمانی در این دوره از رقابت‌ها ۸۱ – ۶۸ سنگال را مغلوب کرد و با رکورد مشابه لیتوانی راهی مرحله بعد رقابت‌ها شد.
انتهای پیام/