خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی از واگذاری‌های غیرقانونی واحدهای تولیدی استان مرکزی‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 16:16
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: متاسفانه شاهد واگذاری غیرقانونی واحدهای تولیدی استان به بخش خصوصی هستیم که مشکلات عدیده‌ای را برای بخش تولید استان ایجاد کرده است.
استان،واحدهاي،توليد،ايجاد،كشور،دري،بيكاري،مسير،مركزي،وضعيت،ف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در دیدار با مدیران شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه و تعاونگران استان مرکزی با اشاره ناتوان بودن دولت در برطرف کردن مشکل بیکاری اظهار داشت: با توجه به محدودیت در منابع مالی رفع کامل بیکاری در توان دولت نبوده و لازم است که در این مسیر با جذب سرمایه‌های مردمی، ایجاد تعاونی‌های سهامی عام و راه‌اندازی بنگاه‌های خرد و متوسط نسبت به رفع مشکل بیکاری اقدام کرد.
وی افزود: متاسفانه شاهد واگذاری غیرقانونی واحدهای تولیدی استان به بخش خصوصی هستیم که مشکلات عدیده‌ای را برای بخش تولید استان ایجاد کرده و این درحالی است که اگر این واحدها براساس ضوابط قانونی واگذار می‌شدند نه تنها مشکل‌آفرین نبودند بلکه در بهترین وضعیت به فعالیت خود ادامه می‌دادند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: ایجاد تعاونی‌ها و استفاده از سرمایه‌های مردمی علاوه بر مدیریت نقدینگی کشور می‌تواند سبب سهیم کردن مردم در سرمایه‌های موجود شود که خود گامی در مسیر امیدبخشی به جامعه ایجاد انگیزه در بین جوانان برای ورود به عرصه تولید و نقش‌آفرینی در عرصه اقتصادی است.
دری نجف‌آبادی بیان کرد: در راستای احیای واحدهای واگذارشده و حفظ واحدهای موجود باید هم بخش دولتی با ارائه برنامه مدون و اثربخش و هم بخش خصوصی با تلاش مستمر وارد میدان شوند.
وی ادامه داد: ضوابط قانونی در واگذاری واحدهای تولیدی استان توسط سازمان خصوصی‌سازی رعایت نشده و تنها با ابلاغ حکم‌های مدیریتی و پرداخت ماهانه 40 میلیون تومان برای کشور هزینه به همراه داشته و لازم است که این مشکلات توسط مدیران استانی به سطوح مدیریتی در راس کشور انتقال یابد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: وابستگی اقتصادی به نفت عامل اصلی وضعیت کنونی کشور است که اگر از اوایل انقلاب سالانه دو درصد از این وابستگی را کاهش و در بخش تولید با رویکرد تولید محصولات صادرات سرمایه‌گذاری می‌کردیم امروز وضعیت مطلوبی را شاهد بودیم.
دری نجف‌آبادی افزود: همه مردم و مسئولان در قبال انقلاب و نظام جمهوری اسلامی مسئول هستند و باید در مسیر اعتلای آن بکوشند.
انتهای پیام/ش