خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح مدیریت چرا در مراتع چهارمحال و بختیاری اجرا می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 15:26
شهرکرد- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: امسال پروژه مدیریت چَرا در یک سوم از مراتع استان اجرا می‌شود و به دنبال جایگزین کردن مرتع داری به جای دامداری هستیم.
مراتع،مرتع،فقره،پروژه،استان

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی‌‎مقدم ظهر سه شنبه در گردهمایی مدیران ادارات مرتع منابع طبیعی کشور اظهار داشت: در طول ۵۰ سال اخیر مدیریت مرتع به گونه‌ای بوده که حتی یک پروانه چرا به دلیل تخلفات دامداران باطل نشده است.
وی افزود: در این مدت ۱۶ هزار فقره پرونده تخلف دامداران تشکیل شده است.
محمدی‌‎مقدم تصریح کرد: در طول دو تا سه اخیر پروژه مدیریت چَرا به شکل واقعی اجرایی شده به نحوی که سال گذشته این پروژه در یک سوم از مراتع استان عملیاتی شده و از ۷۰۰ فقره پروانه چرا که شرایط ابطال داشتند ۱۷۰ فقره باطل شدند.
وی خاطرنشان کرد: امسال نیز این پروژه در یک سوم از مراتع استان اجرا می‌شود و به دنبال جایگزین کردن مرتعداری به جای دامداری هستیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بیان کرد: به دنبال حذف دام از مرتع نیستیم بلکه برنامه اصلی کاهش فشار دام بر مراتع و درآمدزایی بهره‌برداران از مراتع است.
محمدی‌‎مقدم گفت: ۵۲ درصد کشور و ۶۳ درصد عرصه‌های ملی را عرصه‌های مرتعی تشکیل می‌دهد.