سرنوشت انتخابات هیات فوتبال در تفسیر غلط از یک کلمه/ حضور شیرازی قانونی است؟
در فاصله کمتر از 48 ساعت به انتخابات هیات فوتبال استان تهران تفسیرهای مختلفی از قوانین و آئین نامهها صورت گرفته که همین موضوع میتواند روی مجمع آتی هیات فوتبال تاثیرگذار باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجمع هیات فوتبال استان تهران قرار است روز پنجشنبه برگزار شود اما از مدتها قبل بر سر انتخابات این هیات فوتبال حرف و حدیث وجود داشته است.
به طور مثال از چند ماه قبل در انتخاب کاندیداها شائبههایی وجود داشت و به همین دلیل یک کمیته برای انتخاب افراد واجد شرایط انتخاب شد.
از سوی دیگر به مدارک برخی از کاندیداها ایراداتی وارد است اما با این وجود باز هم نفراتی هستند که با مدارک نه چندان معتبر برای شرکت در انتخابات اقدام کردند اما در آستانه انتخابات بر سر حضور حبیبالله شیرازی در مجمع سالانه شائبههایی وجود دارد.
به طور مثال شیرازی در حال حاضر و بعد از پایان دوره 4 ساله به عنوان سرپرست هیات فوتبال مشغول به کار است و طبق نامهای که ابراهیم شکوری به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون به امضا رسانده رئیس هیات فوتبال میتواند بعد از پایان دوره 4 ساله با برگزاری مجمع به کار خود ادامه بدهد.البته در نامهای که به امضای شکوری رسیده است سوالاتی وجود دارد.
در این نامه که خطاب به مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران نوشته شده آمده که «اگر دوره ریاست 4 ساله یک نفر به پایان برسد و یا برگزاری انتخابات به تعویق بیفتد او میتواند با برگزاری مجمع به کار خود ادامه بدهد».
در بند 9 ماده 24 اساسنامه هیاتها نوشته شده بعد از اتمام دوره چهارساله، رییس هیات میتواند تا انتخابات در منصب خود بماند.
این عبارت «میتواند» یک عبارت هوشمندانه است که نباید با تفسیر غلط آن را ابزار تخلفات و شائبه های احتمالی کنیم.
یک جاهایی مثل الان لازم است این قید اختیاری «میتواند» را به نفع فوتبال مورد استفاده قرار داد نه علیه فوتبال!
در واقع در شرایط فعلی و به زبان سادهتر باید گفت که در قانون صراحتا آمده که رئیس هیات فوتبال فقط میتواند تا زمان انتخاب رئیس جدید در نقش سرپرست در هیات فوتبال فعالیت کند.شاید اگر فردی حقوقی اشراف کامل به مسائل اینچنینی داشت نامه برگزاری انتخابات را امضا نمیکرد و ابتدا روی بندهای نامه ارسالی به گلمحمدی تحقیقات بیشتری میکرد.
از سوی دیگر در بند 10 آیین نامه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال آمده است وقتی به بحث «تعارض منافع» می پردازیم و میگوییم رئیس هیات نباید بعد از اتمام دوره ریاستش در منصب خود بماند و باید برای دوری از شائبه ها، سرپرست انتخاب شود، یک امر حقوقی مبتنی بر آیین نامه اخلاق مطرح کرده ایم و پاسخ به این موضوع هم باید حقوقی باشد.«آئین نامه کمیته اخلاق فدراسیون در مورد تعارض منافع به شرح زیر است».
با این شرایط و با توجه به اشارات بالا رئیس و یا سرپرست کنونی هیات فوتبال نباید در انتخابات شرکت کند و باید از حضور در انتخابات انصراف بدهد اما به نظر میرسد با ارسال نامه توسط مقام مسئول در فدراسیون ارادهای برای مقابله با چنین ایرادات قانونی وجود ندارد.
حال این سوال به وجود میآید که چرا فدراسیون می خواهد مسیری را دنبال کند که همه نسبت به انتخابات بدبین باشند؟
چرا زمینه یک انتخابات سالم را فراهم نمیشود؟هنوز دوره قبل و اتفاقات آن را از یاد نبرده ایم.همه کاندیدایی که وجهه مثبتی داشتند انصراف دادند و قهر کردند و رفتند.
آنجا هم همین بحث ها بود.
نیازی نیست که بیشتر وارد جزییات آن دوران شویم به این جمله باید اکتفا کنیم.«در خانه اگر کس است، یک حرف بس است».
انتهای پیام/ر