سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت مقام معظم رهبری برای برداشت از صندوق توسعه ملی جهت ساخت راه آهن چابهار – زاهدان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 13:08
شهرسازي،وزير،افزايش،اسلامي،دستگاه،ريلي،توليد،توسعه،باور،آهن، ...

وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛
اسلامی گفت: از مقام معظم رهبری برای ساخت و تکمیل راه آهن چابهار – زاهدان درخواست برداشت از صندوق توسعه ملی کرده بودیم که خوشبختانه موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم بهره‌برداری از ۲۱۳ دستگاه ناوگان ریلی جدید با بیان اینکه در شرایط تحریمی با همت بالا و باور توانستیم رونق تولید را معنا می‌کنیم، گفت: ایران دارای نیرو‌های با استعداد بسیار زیاد و مردم با ظرفیتی است و ما آنچه که نیاز داریم را در داخل می‌توانیم تأمین کنیم.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با تعاملات و انجام کار‌های تیمی و کار‌های بین بخشی می‌توانیم از ظرفیت‌های پروژه‌ای در این بخش استفاده کنیم.
بیشتر بخوانید: طرح دریافت مالیات از خانه‌های خالی تا پایان سال اجرایی می‌شود/ واگذاری مدیریت پایانه‌های مرزی به وزارت راه و شهرسازی
اسلامی افزود: ما حتماً این شایستگی را داریم و باید باور کنیم در صنعت ریلی در بازار جهانی سهم داشته باشیم.
اشتغال و ظرفیت تولید را افزایش دهیم و سهم بازار را جذب کنیم.
وی ادامه داد: آسیا حدود ۶۰ درصد جمعیت جهان را دارد و توسعه، انرژی و خیلی از منابع اینجا است.
اسلامی اضافه کرد: باید سعی کنیم این ظرفیت‌ها به موقع پیگیری شود و زمینه رشد روزافزون صنعت ریلی را فراهم کنیم و برندسازی داشته باشیم و باور کنیم که برند جهانی هستیم.
وزیر راه و شهرسازی افزود: در بهره‌برداری از خط آهن یکی از تکالیف ما که در احتساب مدیرعامل راه‌آهن بود ارتقای بهره‌وری، ارتقای کیفیت و رشد رضایتمندی بود.
اسلامی ادامه داد: اصلاح مسیرها، افزایش ظرفیت خطوط، ایجاد خطوط موازی و اتصال جدید به استان‌ها و مراکز بار از استراتژی‌های ما است که در برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی نظام مورد تأکید قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه باید اولویت‌ها را مدنظر قرار دهیم و منابع را به جا هزینه کنیم تا عملکرد راه‌آهن بهتر شود، گفت: در راستای تکمیل خط آهن چابهار - زاهدان از مقام معظم رهبری تقاضا کردیم اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی را به ما بدهند که ایشان موافقت کردند و پیش‌بینی می‌کنیم این پروژه به سال ۱۴۰۰ برسد.
وزیر راه و شهرسازی افزود: با روان‌سازی خدمات، کاهش بوروکراسی و به حداقل رساندن زمان توقف بار در راه‌آهن باید سهم خود را از صد میلیون تن بار اطراف خزر افزایش دهیم که این به اشتغال و تولید پایدار می‌انجامد و درآمد سرانه کشور را از حمل‌ونقل ریلی افزایش می‌دهد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: باید سهم خود را از ۱۰۰ میلیون تن بار اطراف خزر افزایش دهیم؛ که این امر موجب افزایش اشتغال و همچنین تولید پایدار می‌شود.
اسلامی گفت: ۵ دستگاه لوکوموتیو و ۲۰۸ دستگاه واگن، وارد حوزه حمل و نقل می‌شود و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای پیام/
۵ دستگاه لوکوموتیو و ۲۰۸ دستگاه واگن وارد حوزه حمل و نقل می‌شود