چگونه به رونق تولید برسیم؟
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با تاکید بر ضرورت ایجاد فرهنگ تولید در جامعه، گفت: لازم است در جامعه، فرهنگ تولید و گرایش مردم به سمت تولید و کارهای زیربنایی نهادینه شود.

عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با تاکید بر ضرورت ایجاد فرهنگ تولید در جامعه، گفت: لازم است در جامعه، فرهنگ تولید و گرایش مردم به سمت تولید و کارهای زیربنایی نهادینه شود.
محمدحسین رخشانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: فرهنگ تولید باید در رفتار و فکر مردم و سبک زندگی آنان دیده شود تا اقتصاد مقاومتی اجرایی شود.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل اقتصاد مقاومتی رونق تولید است، افزود: بسیاری از مشکلات امروز خروجی تفکرات گذشتهای است که داشتهایم.
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی توانست جریان جدیدی را به رگهای جامعه وارد کند، تصریح کرد: تاکید مقام معظم رهبری به این موضوعات در سالهای مختلف، نشان از تمرکز و توجه به این موضوعات دارد.
رخشانی ادامه داد: یکی از مکانهایی که میتواند با رونق تولید کمک کند، سرمایه گذاری در بخشهای زیربنایی که منجر به تولید شود، است.
وی افزود: در دنیای کنونی اگر یک اندیشه و یا دانش جدیدی را مطرح کنیم میتوانیم اشتعالزایی ایجاد کنیم.
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند خاطرنشان کرد: بسیاری از چالشهای اقتصادی که گرفتار آن هستیم به این دلیل است که به تولید کالا و خدمات اساسی توجه نکردهایم.
رخشانی ادامه داد: در شرایط فعلی مکانیزمهای مالی و موسسات مالی باید کارآمدی لازم را داشته باشند تا بتوانند سرمایههای پس انداز شده مردم و نقدینگی را به سمت تولید سوق دهند.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد فرهنگ تولید در جامعه، افزود: لازم است در جامعه، فرهنگ تولید و گرایش مردم به سمت تولید و کارهای زیربنایی نهادینه شود.
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم فرهنگ تولید را جایگزین فرهنگ دلالی کنیم، به رونق تولید کمک بسزایی خواهد کرد.
رخشانی ادامه داد: باید نهادها، مدارس و رسانهها به صورت منطقی به این امر کمک کنند چراکه اگر شتابزده عمل کنیم، مناسب نخواهد بود.
وی افزود: نباید کالاهایی که در داخل کشور تولید میشود، از خارج به کشور وارد شود و در کنار آن لازم است واردات مواد اولیه تسهیل شود.
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند بیان کرد: باید فرآیند صادرات را برای کالاهای داخل تسهیل کرده و کالاها را به بهترین شکل و متناسب با نیاز جامعه توزیع کنیم.
رخشانی با بیان اینکه باید شکل تولیدات متناسب با فرهنگ باشد، خاطرنشان کرد: مصرف مواد اولیه در خط تولید باید منطقی باشد.
انتهای پیام