سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائتلاف متجاوز سعودی مدعی تلاش کمیته عربستان و امارات برای برقراری آرامش در یمن شد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 10:03
سخنگوی ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان مدعی تلاش کمیته مشترک امارات و عربستان برای آرام کردن اوضاع در مناطق مختلف یمن شد.
يمن،ائتلاف،عربي،استان،المالكي

سخنگوی ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان مدعی تلاش کمیته مشترک امارات و عربستان برای آرام کردن اوضاع در مناطق مختلف یمن شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، ترکی المالکی، سخنگوی ائتلاف نظامی عربی در جنگ یمن در نشست خبری در ریاض گفت، به دنبال درگیری‌های چند روزه، نیروهای سعودی برای آرام کردن اوضاع وارد استان شبوه در جنوب یمن شدند.
وی از همه طرف‌های یمنی به دلیل قبول آتش‌بس در استان عدن قدردانی کرد.
این در حالی است که عدن و استان‌های جنوبی یمن همچنان شاهد درگیری هستند.
المالکی اعلام کرد، نیروهای ائتلاف عربی به دنبال قطع امدادرسانی‌ها به انصارالله در استان صعده هستند.
وی افزود، انصارالله به پرتاب موشک و پهپادها از استان صعده ادامه می‌دهد و عملیات نظامی علیه پایگاه‌های این جنبش ادامه دارد.
المالکی تاکید کرد، ائتلاف متجاوز عربی به حملات خود به تجهیزات نظامی انصارالله مانند موشک‌های بالستیک و پهپادها ادامه می‌دهد.
انتهای پیام