خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقص رایانه‌ای پرواز هواپیماها را در فرانسه مختل کرد

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 09:37
نقص فنی رایانه‌ای در فرانسه موجب اختلال کل ترافیک هوایی در این کشور شد. این مساله همچنین موجب تأخیر طولانی پروازها در خود این کشور و برخی کشورهای دیگر شد.
فرانسه،مشكل،نقص،هواپيمايي،سخنگوي،كشوري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسین ایج، وقوع این مشکل با آخرین روز تعطیلات تابستانی در قاره اروپا همزمان شد و همین مساله سردرگمی و هرج و مرج قابل توجهی را در فرودگاه‌های کشور فرانسه به وجود آورد.
سخنگوی اداره هواپیمایی کشوری فرانسه در واکنش به این رویداد گفت: هنوز مشخص نیست به چه علت نقص رایانه‌ای مذکور رخ داده و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
وی افزود: پرواز صدها هواپیما دچار تأخیر شده و دامنه این مشکل از انگلیس تا مراکش را در بر می‌گیرد.
به گفته سخنگوی اداره هواپیمایی کشوری فرانسه حل این مشکل چند ساعتی طول کشید و حتی موجب توقف موقت ترافیک هوایی بر فراز فرانسه شد، ولی این مساله تأثیری بر روی امنیت پروازها نگذاشته است.
از جمله کشورهایی که به علت وقوع این نقص فنی در فرانسه به شدت دچار مشکل شدند می‌توان به اسپانیا، ایتالیا، پرتغال و انگلیس اشاره کرد که برای جبران اختلال‌های ایجاد شده مجبور به فروش مجدد بلیط‌های رایگان به مسافران شدند.