خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجری شبکه لندنی الحوار: ایران، ترامپ را به سوراخش برگرداند + فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 12 شهریور 1398 - 09:05
مجری ضد ایرانی الحوار، پس از پاسخ مقتدرانه حزب‌الله لبنان به اسرائیل و با اشاره به ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکا توسط سپاه، به شکست آمریکا اعتراف کرد.
ايران،الحوار،لبنان،رژيم،شبكه،آمريكا

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، صالح الازرق مجری ضد ایرانی شبکه عرب زبان الحوار که از لندن پخش می‌شود، پس از پاسخ مقتدرانه حزب‌الله لبنان به تجاوز رژیم جعلی صهیونیستی و چند ماه بعد از ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، چنان مقهور قدرت نظامی ایران و حزب‌الله لبنان قرار گرفت که بر روی آنتن زنده مجبور به تمجید از کشورمان شد و به شکست آمریکا در مقابل ایران اعتراف کرد.
این مجری شبکه الحوار که به مواضع ضد ایرانی‌اش مشهور است و در بسیاری از برنامه‌هایش علیه ایران سخن می‌گوید، در برنامه خود به تحلیل جایگاه نظامی ایران و حزب‌الله در مقابل آمریکا پرداخت.
الازرق اذعان کرد که آمریکا هرگز تصور نمی‌کرد، ایران بتواند پهپاد فوق پیشرفته‌اش را به این شکل نابود کند او خطاب به سران رژیم صهیونیستی گوشزد کرد که حزب‌الله لبنان نیز موشک‌هایی دارد که این رژیم هرگز تصور آن‌ها را نخواهد کرد.
در ادامه ویدئویی از سخنان صالح الازرق را در شبکه لندنی الحوار مشاهده می‌کنید:
انتهای پیام/